دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Nuzzo. Angelica (editor)
سری:
ISBN (شابک) : 9781438445670, 2012014291
ناشر: State University of New York Press
سال نشر: 2012
تعداد صفحات:
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Hegel on Religion and Politics به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هگل در مورد دین و سیاست نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اگرچه محققان در مورد برخورد هگل با دین و سیاست به طور جداگانه مطالب زیادی نوشته اند، اما در مورد ارتباط بین این دو در اندیشه او بسیار کمتر نوشته شده است. دین در فلسفه هگل موقعیت دشواری نسبت به سیاست دارد که هم در درون واقعیت اخلاقی و تاریخی دولت وجود دارد و هم در عین حال هویتی مطلق و متعالی را حفظ می کند. علاوه بر این، دیدگاههای هگل در مورد رابطه بین این دو اغلب در طول زمان در آثار مکتوب و سخنرانیهایش تجدید نظر و اصلاح میشد. با این حال، تفکر او در مورد این موضوع، نگاهی جذاب به عنصری از فلسفه عملی او ارائه می دهد که در زمان او به همان اندازه که در زمان ما بحث برانگیز بود. این کتاب رویکردهای مختلف به این تقاطع را در اندیشه هگل برجسته میکند و ارتباط آن را با مسائل معاصر با توجه به موضوعاتی مانند پلورالیسم مذهبی و تساهل، تعارضات بین اسلام و مسیحیت و تنشهای بین دولت سکولار و دینی ارزیابی میکند.
Although scholars have written extensively on Hegel's treatment of religion and politics separately, much less has been written about the connections between the two in his thought. Religion in Hegel's philosophy occupies a difficult position relative to politics, existing both within the ethical and historical reality of the state and at the same time maintaining an absolute, transcendent identity. In addition, Hegel's views on the relationship between the two were often revised and refined over time in both his written works and his lectures. His thinking on the subject, however, provides a fascinating look at an element of his practical philosophy that was as controversial in his time as it is in ours. This book highlights various approaches to this intersection in Hegel's thought and evaluates its relevance to contemporary problems, considering issues such as religious pluralism and tolerance, conflicts between Islam and Christianity, and tensions between the secular and religious state.