دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. ed.]
نویسندگان: Jeannette Fischer
سری: Klostermann/Nexus
ISBN (شابک) : 3465045424, 9783465145424
ناشر: Vittorio Klostermann GmbH
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 162
[163]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Hass به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نفرت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ژانت فیشر انگیزه هایی را بررسی می کند که منجر به اعمال نفرت و نفرت می شود. نفرت از دیگران با نفرت از خود شروع می شود. این به نوبه خود ناشی از احساس گناه است که در کودکی در ما ایجاد شده است. نویسنده این موضوع را با مثال هایی از جمله حمله وحشتناک آندرس بریویک در جولای 2011 و تصمیم یک جوان کانادایی برای پیوستن به داعش نشان می دهد. روایتهای قربانی/ مرتکب و گناه/بیگناهی، الگوهای غالب در بسیاری از کنشها و گفتمانها هستند. ما زندانی آنها هستیم این امر نه تنها در سطح شخصی، بلکه در زندگی اجتماعی و سیاسی نیز مشهود است. ما نمی توانیم نفرت را با محکوم کردن، بیزاری از آن، از بین ببریم، چه رسد به اینکه از آن متنفر باشیم. تغییر تنها زمانی امکان پذیر است که از دور باطل خارج شویم و آنچه را که منجر به ایجاد آن می شود روشن کنیم. ژانت فیشر بررسی می کند که چه چیزی منجر به نفرت و اعمال نفرت انگیز می شود. نفرت از دیگران با نفرت از خود شروع می شود. این به نوبه خود علت خود را در احساس گناهی دارد که قبلاً در کودکی در ما ایجاد شده بود. برای نشان دادن این موضوع، نویسنده از نمونه هایی مانند حمله وحشتناک آندرس برویک در سال 2011 و تصمیم یک جوان کانادایی برای پیوستن به داعش استفاده می کند. روایت قربانی / مرتکب و گناه / بی گناهی الگوی غالب در اعمال و گفتمان ماست. ما توسط آن زندانی هستیم. و نه تنها در سطح شخصی، بلکه در تعاملات اجتماعی و سیاسی نیز خود را نشان می دهد. ما نمیتوانیم نفرت را با محکوم کردن، بیزاری و حتی نفرت از آن حذف کنیم. تغییر تنها با خروج از دایره باطل و روشن کردن آنچه منجر به ایجاد آن می شود، ایجاد می شود.
Jeannette Fischer untersucht die Antriebe, die zu Hass und zu hasserfüllten Handlungen führen. Hass gegen andere beginnt als Selbsthass. Dieser wiederum hat seine Ursache in Schuldgefühlen, die bereits in der Kindheit in uns ausgelöst wurden. Die Autorin illustriert das an Beispielen, u.a. an dem fürchterlichen Amoklauf von Anders Breivik vom Juli 2011 und an dem Entschluss eines jungen Kanadiers, sich dem IS anzuschließen. Die zugrundeliegenden Opfer/Täter- und Schuld/Unschuld-Narrative sind dominante Muster in vielen Handlungen und Diskursen; wir sind deren Gefangene. Das zeigt sich nicht nur auf der persönlichen Ebene, sondern auch im gesellschaftlichen und politischen Leben. Wir können Hass nicht beseitigen, indem wir ihn verurteilen, verabscheuen, ja gar hassen. Veränderung ist erst möglich, wenn wir den Teufelskreis verlassen und das ausleuchten, was zu seiner Entstehung führt. Jeannette Fischer examines what it is that leads to hate and to hateful actions. Hatred against others begins as self-hatred. This in turn has its cause in feelings of guilt that were already triggered in us in childhood. To illustrate this, the author uses examples like the horrific rampage of Anders Breivik in 2011 and the decision of a young Canadian to join the IS. The victim/perpetrator and guilt/innocence narrative is a dominant pattern in our actions and discourses; we are held prisoners by it. And it shows up not only at the personal level, but also in social and political interactions. We cannot eliminate hate by condemning it, abhorring it, even hating it. Change is brought about only by leaving the vicious circle and making clear what leads to its creation.