دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Shaul Bartal. Nesya Rubinstein-Shemer
سری: Israeli History, Politics and Society
ISBN (شابک) : 113830039X, 9781138300392
ناشر: Routledge
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 242
[273]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Hamas and Ideology: Sheikh Yūsuf al-Qaraḍāwī on the Jews, Zionism and Israel به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب حماس و ایدئولوژی: شیخ یوسف القرهاوی درباره یهودیان، صهیونیسم و اسرائیل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
شیخ یوسف القرهاوی به عنوان تأثیرگذارترین شخصیت مذهبی مسلمان معاصر شناخته می شود. پرفروش ترین کتاب او، الحالال والحرام فی الاسلام ("حرام و حلال در اسلام") شاید یکی از پرفروش ترین کتاب ها باشد. آثار اسلامی را بعد از قرآن بخوانید. موضوع جهاد در فلسطین از ویژگیهای بارز اندیشه قرهاوی است و در کتابهای او به کرات به آن پرداخته شده است. دیدگاه های او در مورد اسرائیل و یهودیان دیدگاه بسیاری از مسلمانان در سراسر جهان را شکل می دهد.
این کتاب پرتره قرهاوی را در چارچوب موضوع مبارزه برای فلسطین ترسیم میکند و دلیل پایبندی او را به مسیر فلسطینی ارزیابی میکند. همچنین جنبه مهم دیگری از اندیشه القرضاوی را روشن می کند، یعنی تضاد آشکار بین ایده های او در مورد جهان اسلام و دیدگاه های او در مورد روابط با سایر ادیان و کشورها. در حالی که قرهاوی در مسائل اسلامی فردی میانه رو به شمار می رود، نگرش او نسبت به یهودیان و اسرائیل، نوعی تنفر دائمی و مبارزه سازش ناپذیر است. این کتاب بر آن است تا با مقایسه آموزههای قرهاوی و سایر فقهای مسلمان، اندیشههای قرهاوی را در امتداد محور اعتدال و افراطگرایی طبقهبندی کند. علاوه بر این، ویژگیهای نوشتههای یهودستیزانه را با نوشته قرهاوی مقایسه میکند تا به این سؤال پاسخ دهد که آیا آموزههای قرهاوی واقعاً بیانگر یهودستیزی است؟
علیرغم اینکه موضوع جهاد در فلسطین بسیار محور است. به نظر قرهاوی تا به امروز مطالعه جامع و منظم دانشگاهی در این مورد صورت نگرفته است. بنابراین، این کتاب کمک بزرگی به این حوزه است و برای هر کسی که در مورد مناقشه اسرائیل و فلسطین، مطالعات اسلامی، مطالعات یهودی، تروریسم و خشونت سیاسی مطالعه می کند، جذاب خواهد بود.