دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Roy. Sara
سری: Princeton Studies in Muslim Politics
ISBN (شابک) : 9780691124483, 9781400838325
ناشر: Princeton University Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Hamas and Civil Society in Gaza به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب حماس و جامعه مدنی در غزه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بسیاری در ایالات متحده و اسرائیل بر این باورند که حماس چیزی جز یک سازمان تروریستی نیست و بخش اجتماعی آن صرفاً در خدمت جذب حامیان جدید برای دستور کار خشونت آمیز خود است. بر اساس کار میدانی گسترده سارا روی در نوار غزه و کرانه باختری در طول دوره بحرانی روند صلح اسلو، حماس و جامعه مدنی در غزه نشان میدهند که چگونه فعالیتهای خدمات اجتماعی تحت حمایت این گروه اسلامگرا نه بر خشونت سیاسی، بلکه بر توسعه جامعه و مدنی تأکید کردند. مرمت روی نشان می دهد که چگونه نهادهای اجتماعی اسلامی در غزه و کرانه باختری از رویکردی معتدل برای تغییر نظم و ثبات ارزشی و نه بی نظمی و بی ثباتی حمایت می کردند. از نظر جزمی کمتر از آنچه اغلب تصور می شود اسلامی بودند. و به افرادی خدمت کرد که طیفی از دیدگاه های سیاسی داشتند و سابقه فعالیت جمعی در حمایت از اسلام رادیکال نداشتند. این نهادها سعی در ایجاد جوامع مدنی داشتند، نه اجتماعات مذهبی. آنها تعهدی عمیق برای تحریک یک نوسازی اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی در جامعه مسلمانان را منعکس میکردند، چیزی که نه تنها - یا حتی در درجه اول - در قالبهای مذهبی مطرح میشد. حماس و جامعه مدنی در غزه با تشریح واضح پتانسیل ناشناخته حماس برای اعتدال، سازگاری و تغییر، تحولات مهم در بخشهای اجتماعی و سیاسی حماس را از انتفاضه دوم تا امروز ردیابی میکند و ارزیابی از وضعیت فعلی و نامطلوبتر در کشورهای اشغالی ارائه میکند. قلمروها دوره اسلو نویدهای بزرگی بود که از آن زمان هدر رفت. این کتاب در مورد سیاست های روشنگرانه تر ایالات متحده و اسرائیل بحث می کند، سیاست هایی که منعکس کننده سوابق اثبات شده حماس در ساختن جامعه بدون خشونت است.