دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1. Aufl.
نویسندگان: Alexander Gutzmer
سری:
ISBN (شابک) : 9783658302863, 9783658302870
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden;Springer
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 170
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نگرش: چرا اقتصاد به آن نیاز بیشتری دارد – و معماری در حال حاضر آن را دارد: بازرگانی و مدیریت، بازرگانی و مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Haltung: Warum die Wirtschaft mehr davon braucht – und die Architektur sie schon hat به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نگرش: چرا اقتصاد به آن نیاز بیشتری دارد – و معماری در حال حاضر آن را دارد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این در بحثهای اقتصادی ما به یک فتیش تبدیل شده است - "نگرش". به ندرت مصاحبه ای با مدیر عامل اصلی وجود دارد که در آن سؤال درباره نگرش او یا شرکتش در مورد این یا آن موضوع اجتماعی مهم در مقطعی مطرح نشود. به عنوان یک قاعده، کارفرمایان همچنین دارای یک زرادخانه مفید منطقی از عبارات روابط عمومی هستند. اما این کافی نیست. نه مصاحبه کنندگان ناامید. و مطمئناً برای ما به عنوان شهروند نیست. و با این حال - ما از مدیران عامل خود می خواهیم که موضع بگیرند. ما میخواهیم که شرکتهای ما موقعیت قابل تشخیصی داشته باشند - بهویژه زمانی که آسیب میزند. اما این دقیقاً همان کاری است که آنها انجام نمی دهند. همچنین؟ هیچکس به آنها نگفت که چگونه موضع بگیرند. یا زمانی که میخواهید یک نگرش را واضح نشان دهید و آن را به الگوهای عملی ملموس پیوند دهید، از چه چیزی به عنوان راهنما استفاده میکنید. این کتاب این کار را انجام می دهد. به دنبال بخشی از جامعه است که در توسعه و نگرش مطالبه گر تجربه داشته باشد. و آن را در معماری پیدا می کند. معماران به توسعه نگرش ها عادت دارند. اساتید در طول تحصیل و بعداً جمعیت این را مطالبه می کنند. ساختمانهای شما چه میکنند، چرا میخواهید شهرهای ما آنطور که تصور میکنید به نظر برسند؟ معماران هنگامی که هنر خود را به شیوه ای قانع کننده انجام می دهند استاد وضعیت هستند. شما می توانید از آنها یاد بگیرید که چگونه "پوچر" کار می کند. الکساندر گوتزمر، سردبیر مجله معماری Baumeister و استاد رسانه و ارتباطات در دانشگاه کوادریگا در برلین، این کتاب را به منظور آغاز این فرآیندهای یادگیری - که با استفاده از نمونه معماری/معماران تأثیرگذار به تصویر کشیده شده است، می نویسد.
Sie ist zu einer Art Fetisch unserer Wirtschaftsdebatten geworden – die „Haltung“. Kaum ein großes CEO-Interview, in dem nicht irgendwann die Frage nach seiner oder Ihrer Haltung beziehungsweise der seines oder ihres Unternehmens zu diesem oder jenem großen gesellschaftlichen Thema auftaucht. In der Regel haben die Chefs auch ein einigermaßen brauchbares Arsenal an PR-tauglichen Floskeln parat. Aber das reicht nicht. Den enttäuschten Interviewern nicht. Und uns als Bürgern erst recht nicht. Und dennoch – wir wollen, dass unsere Vorstandschefs Haltung zeigen. Wir wollen, dass unsere Unternehmen erkennbar Position beziehen – und zwar gerade auch dann, wenn es weh tut. Genau das aber tun sie nicht. Wie auch? Keiner hat ihnen ja gesagt, wie Haltung beziehen geht. Oder woran man sich orientiert, wenn man eine Haltung explizit machen und mit konkreten Handlungsmustern verknüpfen will. Dieses Buch leistet dies. Es sucht nach einem gesellschaftlichen Teilbereich, der in der Entwicklung und Einforderung von Haltung Erfahrung hat. Und findet ihn – in der Architektur. Architekten sind es gewohnt, Haltungen zu entwickeln. Im Studium fordern Professoren diese ein, später die Bevölkerung. Was leisten Eure Gebäude, warum wollt Ihr, dass unsere Städte so aussehen, wie Ihr sie Euch vorstellt? Architekten sind, wenn sie ihrem Handwerk auf überzeugende Weise nachkommen, Haltungsmeister. Von ihnen kann man lernen, wie „Haltung“ geht. Um diese Lernprozesse - dargestellt am Beispiel der Architektur/ prägender Architekten - zu initiieren, schreibt Alexander Gutzmer, Chefredakteur der Architekturzeitschrift Baumeister und Professor für Medien und Kommunikation an der Berliner Quadriga-Hochschule, dieses Buch.
Front Matter ....Pages I-XIX
Haltung – Konsequenz, Integrität, Trennschärfe (Alexander Gutzmer)....Pages 1-17
Ludwig Mies van der Rohe: Affirmation der Metropole (Alexander Gutzmer)....Pages 19-37
Philip Johnson: Embrace the Image! (Alexander Gutzmer)....Pages 39-52
Lina Bo Bardi: Widersprüche aushalten, mit Widersprüchen bauen (Alexander Gutzmer)....Pages 53-69
Christian Norberg-Schulz: Fetisch und Produktivität des Genius Loci (Alexander Gutzmer)....Pages 71-85
Rem Koolhaas: Bigness, Ambiguität und architektonische Wehrhaftigkeit (Alexander Gutzmer)....Pages 87-106
Zaha Hadid: Form der Zeit (Alexander Gutzmer)....Pages 107-127
Alejandro Aravena: Wie man die Ästhetik der Lücke aushält (Alexander Gutzmer)....Pages 129-146
Statt eines Nachwortes – Interview mit Tatjana Schneider (Universität Braunschweig) über Haltung (in) der Architektur (Alexander Gutzmer)....Pages 147-157