دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Liane Lefaivre
سری:
ISBN (شابک) : 9064506027, 9789064506024
ناشر: nai010 publishers
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 128
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 33 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Ground-Up City: Play as a Design Tool به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شهر زمینی: بازی به عنوان یک ابزار طراحی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نویسنده Liane Lefaivre با Ground-Up City یک مدل نظری برای مقابله با زمین های بازی به عنوان یک استراتژی شهری ایجاد کرده است. او با مروری تاریخی بر بازی و شوخ طبعی در هنر، معماری و طراحی شهری شروع می کند و به ویژه بر زمین های بازی پس از جنگ که در آمستردام به عنوان سرمایه گذاری مشترک بین آلدو ون ایک، کورنلیس ون ایسترن و یاکوبا مولدر تحقق یافت، تمرکز می کند. شرکت معماری D?ll-Atelier voor Bouwkunst امکان استفاده از این مدل را در دو منطقه توسعه مجدد شهری در روتردام، Oude Westen در داخل شهر و Meeuwenplaat در Hoogvliet، یک منطقه دورافتاده پس از جنگ، بررسی کرد و آن را به یک استراتژی طراحی عملی تبدیل کرد. بخش دوم کتاب با تصاویر مرجعی که بازی را به عنوان یک پدیده شهری به تصویر میکشد، نگاه تازهای به بازی در یک مقاله تصویری ارائه میکند. Ground-Up City زمین بازی را به عنوان یک چالش طراحی شهری در دستور کار قرار می دهد. همچنین نشان می دهد که چگونه تعیین یک مدل عمومی و دانشگاهی برای یک موقعیت خاص می تواند منجر به یک منبع طراحی عملاً کاربردی شود.
With Ground-Up City, author Liane Lefaivre has developed a theoretical model for tackling playgrounds as an urban strategy. She starts with a historical overview of play and the ludic in art, architecture and urban design, focusing particularly on postwar playgrounds realized in Amsterdam as joint ventures between Aldo van Eyck, Cornelis van Eesteren and Jakoba Mulder. The architecture firm D?ll-Atelier voor Bouwkunst explored the possibility of applying the model in two urban redevelopment areas in Rotterdam, Oude Westen in the inner city and Meeuwenplaat in Hoogvliet, an outlying postwar district, refining it into a practical design strategy. The second part of the book provides a refreshing new look at play in a picture essay, with reference images illustrating play as an urban phenomenon. Ground-Up City places the playground high on the agenda as an urban design challenge. It also shows how specifying a generic, academic model for a particular situation can lead to a practically applicable design resource.