دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Frederic Toussaint
سری:
ISBN (شابک) : 3866441304, 9783866441309
ناشر:
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 182
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Grafische Benutzungsunterstützung auf Befehlsebene für die Entwicklung massivparalleler Programme German به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پشتیبانی از قابلیت استفاده گرافیکی در سطح دستورالعمل برای توسعه برنامه های موازی گسترده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پشتیبانی استفاده امروزه برای هر برنامه مورد نیاز است. این پایان نامه با تکیه بر اصول کلی ارگونومیک و یک مدل کلی برای الگوریتم های موازی، روش هایی را برای واضح تر کردن متن منبع برنامه های موازی با استفاده از آیکون های تولید شده به صورت پویا ارائه می دهد. برای این منظور، یک محیط توسعه جدید طراحی شده ارائه شده است که علاوه بر نمایش آیکون در متن منبع، کادرهای محاوره ای را نیز ارائه می دهد که به طور ویژه برای فعال سازی و وظایف ارتباطی در رایانه های موازی سازگار شده اند.
Benutzungsunterst?tzung wird heute von jedem Programm verlangt. Aufbauend auf allgemeinen ergonomischen Grundlagen und einem allgemeinen Modell f?r parallele Algorithmen stellt die vorliegende Arbeit Methoden vor, wie Quelltext paralleler Programme durch den Einsatz dynamisch erzeugter Icons ?bersichtlicher gestaltet werden kann. Dazu wird eine neu entworfene Entwicklungsumgebung vorgestellt, die neben der Icondarstellung im Quelltext auch Dialogboxen bereitstellt, welche besonders f?r Aktivierungs-und Kommunikationsaufgaben auf Parallelrechnern angepasst sind.