دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Shaul Shay
سری:
ISBN (شابک) : 9781845196110, 9781782841449
ناشر: Sussex Academic Press
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 249
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 468 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Global Jihad and the Tactic of Terror Abduction: A Comprehensive Review of Islamic Terrorist Organizations به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جهاد جهانی و تاکتیک ربودن ترور: بررسی جامع سازمان های تروریستی اسلامی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در دهههای اخیر، گروگانگیری تاکتیکی مؤثر برای سازمانهای تروریستی اسلامی در سراسر جهان، از جمله القاعده، ثابت شده است. جنبش «جهاد جهانی» شهروندان کشورهای خارجی (عمدتاً غربی) را به عنوان اهداف اصلی برای آدم ربایی در نظر می گیرد، اگرچه در واقع ساکنان محلی اکثریت قربانیان آدم ربایی را تشکیل می دهند. این کتاب به تحلیل ربودههای تروریستی اسلامی طی 30 سال گذشته در خاورمیانه (لبنان، سوریه، عراق، ایران، یمن و عربستان سعودی)، آسیا (افغانستان، پاکستان، هند و فیلیپین)، آفریقا (مغرب، مناطق ساحل و سومالی) و در روسیه به عنوان بخشی از درگیری روسیه و چچن. بحث همچنین بر ربودن سربازان اسرائیلی توسط حزب الله، "جنگ دوم لبنان" در سال 2006، حمله تروریستی بمبئی (2008)، گروگان گیری چچن در مسکو و بسلان (2002 و 2004)، ربودن کارمندان الجزایر متمرکز است. در تأسیسات گازی آمناس توسط «القاعده مغرب» در ژانویه 2013 و بحران گروگانگیری در نایروبی «Westgate Mall» در سپتامبر 2013. نقش ایران به عنوان دولت حامی تروریسم، و حمایت آن از سازمان های تروریستی که از سازمان های تروریستی استفاده می کنند. تاکتیک آدم ربایی برای ارتقای منافع ایران در لبنان و عراق، در سراسر کشور برجسته شده است. بحث بر چالش های پیش روی کشورهایی که شهروندان آنها توسط سازمان های تروریستی اسلامی ربوده شده اند و واکنش آنها به این چالش ها متمرکز است و طبقه بندی های نظری از پدیده تروریسم به طور عام و آدم ربایی ترور به طور خاص ارائه می کند.