دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Luca Parisoli
سری: Pensatori calabresi
ISBN (شابک) : 8899017093, 9788899017095
ناشر: ilTestoEditor
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 180
زبان: Italian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Gioacchino da Fiore e il carattere meridiano del movimento francescano in Calabria به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جواکینو دا فیوره و شخصیت نصف النهار جنبش فرانسیسکن در کالابریا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اندیشه و تجربه انسانی جواکینو دا فیوره توسط لوکا پاریسولی در این کتاب در بعد نصف النهار خاص و خاص آنها قرار گرفته است، از طریق شناسایی یک سری پیوندهای مفهومی که آنها را در تضاد با تفکر غالب در اروپای لاتین عصر او قرار می دهد. در دانشگاهها و کانالهای فرهنگی آن زمان، بُعدی تحمیل شد که در مقابل میتوانیم آن را «شمالی» بنامیم و جواکینو در استفاده مشتاقانهاش از نمادگرایی نمیتوانست آن را درک کند و بپذیرد. نمایندگانی از بحثهای فرهنگی بزرگ قرن سیزدهم بودند که در سرزمینهایی که زندگی یواخیم در آن جریان داشت، آسایش یافتند: این مورد به طور کلی در مورد آن بخش از جنبش فرانسیسکن است که به عنوان یک نظم مذهبی پس از مرگ یواخیم متولد شد، و آن را انتخاب میکند. جنوب ایتالیا و کالابریا به عنوان سرزمین انتخابی آن. برای ما تعیین کننده است که بتوانیم جواکینو را از طریق وقایع پس از مرگی که مشخصه جنبش فرانسیسکن در جنوب است نیز بخوانیم: درک اختلافاتی که افکار جواکینو را از بین برد، که قطعاً سرشار از پیشنهادات متعدد است، اما پیشرفتهای آن گاهی ما را از مسیرهایی به سمت ما سوق میدهد. .
Il pensiero e l'esperienza umana di Gioacchino da Fiore vengono collocati in questo libro di Luca Parisoli nella loro specifica e particolare dimensione meridiana, attraverso l'individuazione di una serie di snodi concettuali che li pongono in contrasto con il pensiero dominante nell'Europa latina della sua epoca. Nelle Università e nei canali culturali di allora si imponeva una dimensione che per contrasto potremmo dire 'settentrionale', e che non poteva comprendere ed accettare Gioacchino nel suo uso entusiasta del simbolismo. Vi furono esponenti dei grandi dibattiti culturali del XIII secolo che trovarono conforto nelle lande dove si svolse la vita di Gioacchino: è il caso in generale di quella parte del movimento francescano, nato come Ordine religioso dopo la morte di Gioacchino, che sceglie il meridione d'Italia e la Calabria come sua terra d'elezione. Per noi resta decisivo potere leggere Gioacchino anche attraverso le vicende a lui postume che connotano il movimento francescano nel meridione: per comprendere i dissensi che, lacerarono il pensiero gioachiniano, certo ricco di molteplici suggestioni, ma i cui sviluppi ci conducono a volte attraverso sentieri a strapiombo.