دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl. 2019]
نویسندگان: Michael Wächter
سری: Gestaltung hybrider Mensch-Maschine-Systeme/Designing Hybrid Societies
ISBN (شابک) : 9783658276652, 9783658276669
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden;Springer Vieweg
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: XXIII, 217
[236]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Gestaltung tangibler Mensch-Maschine-Schnittstellen: Engineering-Methode für Planer und Entwickler به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب طراحی رابط های محسوس انسان و ماشین: روش مهندسی برای برنامه ریزان و توسعه دهندگان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Michael Wächter یک روش مهندسی ارائه میکند که طراحی سیستماتیک رابطهای قابل استفاده انسان و ماشین را امکانپذیر میسازد. تمرکز بر روی سیستمهای کمکی در محیط تولید است که کارکنان را در فعالیتهای کاریشان پشتیبانی میکنند و برای پذیرش آنها درجه بالایی از قابلیت استفاده لازم است. روش مهندسی پیشنهادی هم بر اساس نیازهای شناسایی شده برنامه ریزان و توسعه دهندگان برای فرآیندها و ابزارهای مورد استفاده و هم بر اساس مدل های فرآیند کاربر محور موجود است.
Michael Wächter stellt eine Engineering-Methode vor, welche die systematische Gestaltung von gebrauchstauglichen tangiblen Mensch-Maschine-Schnittstellen ermöglicht. Im Fokus stehen Assistenzsysteme im Produktionsumfeld, die Mitarbeiter bei ihren Arbeitstätigkeiten unterstützen und für deren Akzeptanz eine hohe Gebrauchstauglichkeit erforderlich ist. Die vorgeschlagene Engineering-Methode basiert sowohl auf den identifizierten Anforderungen von Planern und Entwicklern an eingesetzte Verfahren und Werkzeuge als auch auf bestehenden, nutzerzentrierten Vorgehensmodellen.