دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Udo Konradt (auth.)
سری: DUV: Wirtschaftsinformatik
ISBN (شابک) : 9783824403110, 9783322913784
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 1996
تعداد صفحات: 252
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب طراحی سیستم های کاربردی قابل استفاده: مدل سازی و مفهوم نرم افزار سازمانی و متناسب با وظیفه: اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Gestaltung gebrauchstauglicher Anwendungssysteme: Modellierung und Konzeption organisations- und aufgabenangemessener Software به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب طراحی سیستم های کاربردی قابل استفاده: مدل سازی و مفهوم نرم افزار سازمانی و متناسب با وظیفه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مفاهيم سازمان كاري مدرن در توليد، خدمات و اداره با هدف كاهش تقسيم كار است. برخلاف مفاهیم کارکردگرا، شایستگی غیرمتمرکز است و به یک گروه کاری نیمه خودمختار منتقل می شود. در این مسیر، از یک سو، اهمیت یکپارچگی مبتنی بر نیاز اطلاعات از مناطق عملیاتی مجاور در آنجا در حال افزایش است. از سوی دیگر، اهمیت طراحی سیستم کاربر محور و وظیفه محور از طریق استفاده کارآمدتر از دانش عملیاتی تاکید می شود. برای این منظور، مفهومی برای طراحی سیستمهای کاربردی عملیاتی با پشتیبانی کامپیوتر مبتنی بر علم شغلی و روانشناسی کار به عنوان نمونه توسعه و پیادهسازی شده است که فرآیندهای تحلیل و طراحی مرسوم را تکمیل میکند و آنها را در چارچوب کلی مدیریت نوآوری قرار میدهد. /p>
Moderne Arbeitsorganisationskonzepte in der Produktion, Dienstleistung und Verwaltung zielen auf die Verringerung der Arbeitsteilung ab. Gegenüber funktionsorientierten Konzepten wird die Kompetenz dezentral an eine teilautonome Arbeitsgruppe übertragen. Im Zuge dessen wächst dort einerseits die Bedeutung einer bedarfsgerechten Integration von Information aus angrenzenden Betriebsbereichen. Andererseits wird durch eine effizientere Nutzung betrieblichen Erfahrungswissens die Bedeutung einer benutzer- und aufgabenorientierten Systemgestaltung betont. Hierzu wird ein arbeitswissenschaftlich und arbeitspsychologisch begründetes Konzept zur Gestaltung computerunterstützter betrieblicher Anwendungssysteme entwickelt und beispielhaft durchgeführt, das herkömmliche Analyse- und Entwurfsverfahren ergänzt und in den Gesamtzusammenhang eines Innovationsmanagements stellt.
Front Matter....Pages I-XVII
Einführung....Pages 1-4
Grundlagen betrieblicher Flexibilität....Pages 5-40
Entwicklung einer arbeitspsychologischen Konzeption zur Gestaltung flexibler Anwendungssysteme....Pages 41-111
Durchführung....Pages 112-192
Bewertung und Ausblick....Pages 193-196
Literaturverzeichnis....Pages 197-237