دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [2 ed.]
نویسندگان: Prof. Dr.-Ing. Volker Aschoff (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783642793226, 9783642793219
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg
سال نشر: 1995
تعداد صفحات: 261
[269]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Geschichte der Nachrichtentechnik: Band 2 Nachrichtentechnische Entwicklungen in der ersten Hälfte des 19. Jahrhunderts به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تاریخچه مخابرات: دوره 2 تحولات مخابرات در نیمه اول قرن نوزدهم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تاریخ فناوری ارتباطات، که در جلد 1 از آغاز در دوران باستان تا پایان قرن 18 ارائه شده است، در اینجا ادامه یافته است و به توسعه آشفته ای می پردازد که در آن، با گالوانیزم و الکترومغناطیس، پایه های اساسی "" فناوری ارتباطات الکتریکی\" گذاشته شد. نویسنده کمتر به این موضوع می پردازد که چه زمانی یا چه کسی آغازگر کدام توسعه بوده است و در عوض بر این سوال تمرکز می کند که چرا تحولات خاص در محیط تاریخی با در نظر گرفتن عوامل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی غالب شده است. نویسنده افراد درگیر و زمان آنها را با اشاره به ادبیات معاصر به گونه ای جالب توصیف می کند که برای حلقه بزرگتری از خوانندگان نیز جذاب است.
Die Geschichte der Nachrichtentechnik, dargestellt in Band 1 von den Anfängen im Altertum bis zum Ende des 18. Jahrhunderts, wird hiermit fortgeführt und behandelt die stürmische Entwicklung, in der mit dem Galvanismus und dem Elektromagnetismus die wesentlichen Grundlagen für die "elektrische Nachrichtentechnik" gelegt wurden. Dargestellt wird weniger wann bzw. wer welche Entwicklung einleitete, vielmehr konzentriert sich der Autor auf die Frage, warum sich spezielle Entwicklungen im historischen Umfeld unter Berücksichtigung politischer, wirtschaftlicher und gesellschaftlicher Faktoren durchsetzten. Der Autor schildert die beteiligten Personen und ihre Zeit unter Rückgriff auf die zeitgenössische Literatur so interessant, daß auch größere Leserkreise angesprochen sind.