دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Claudia Funke (auth.)
سری: essentials
ISBN (شابک) : 9783658164751, 9783658164768
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 48
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 871 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب عدالت: مروری فلسفی برای مربیان، مشاوران و مددکاران اجتماعی: مددکاری اجتماعی، مشاوره، نظارت و مربیگری، یادگیری مادام العمر / آموزش بزرگسالان
در صورت تبدیل فایل کتاب Gerechtigkeit: Ein philosophischer Überblick für Pädagogen, Berater und Sozialarbeiter به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب عدالت: مروری فلسفی برای مربیان، مشاوران و مددکاران اجتماعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این ضروری، کلودیا فانک یک نمای کلی از فلسفه عدالت ارائه می دهد. نویسنده بحث فلسفی را با مثال ها و ابزارهای عملی برای تمرین حرفه ای خود تکمیل می کند. مسئله درک خود از عدالت نیز گنجانده شده است. بر این اساس، ضروری بحث می کند که کدام مفهوم از عدالت به ویژه برای کار با مردم مفید است. عدالت به عنوان یک متغیر قابل مذاکره مورد توجه قرار می گیرد. اشکال مختلف مذاکره اجتماعی در زیر ارائه شده است.
In diesem essential gibt Claudia Funke einen Überblick über die Philosophie der Gerechtigkeit. Die Autorin ergänzt die philosophische Diskussion mit Praxisbeispielen und Werkzeugen für die eigene Berufspraxis. Dabei wird auch die Frage des eigenen Gerechtigkeitsverständnisses miteinbezogen. Auf dieser Grundlage diskutiert das essential, welcher Gerechtigkeitsbegriff für die Arbeit mit Menschen besonders hilfreich ist. In den Fokus rückt Gerechtigkeit als eine aushandelbare Größe. Es werden im Folgenden verschiedene Formen des gesellschaftlichen Aushandelns vorgestellt.
Front Matter....Pages I-VII
Einleitung: Dem eigenen Gerechtigkeitsverständnis auf der Spur....Pages 1-7
Was ist „Gerechtigkeit“? Philosophische Konzepte von der Antike bis heute....Pages 9-33
Gerechtigkeit „schaffen“? – Vom dialogischen Aushandeln von Gerechtigkeit....Pages 35-40
Back Matter....Pages 41-44