دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Claudius Härpfer (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658057299, 9783658057305
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 220
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب گئورگ زیمل و ظهور جامعه شناسی در آلمان: یک مطالعه جامعه شناسی شبکه ای: نظریه جامعه شناسی، روش شناسی علوم اجتماعی، جامعه شناسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Georg Simmel und die Entstehung der Soziologie in Deutschland: Eine netzwerksoziologische Studie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گئورگ زیمل و ظهور جامعه شناسی در آلمان: یک مطالعه جامعه شناسی شبکه ای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کلودیوس هارپفر زندگی نامه آکادمیک گئورگ زیمل (1858-1918) را در زمینه ظهور جامعه شناسی در آلمان بازسازی می کند. او برای این کار از عناصر نظری شبکه ای استفاده می کند که به زیمل برمی گردد. زیمل در تقاطع سه حلقه اجتماعی ظاهر می شود که در طول زندگی حرفه ای خود در آنها شرکت داشته است. او در این محافل با معلمان و دوستانی آشنا شد که او را تشویق کردند و با آنها انجمن آلمانی جامعه شناسی را در سال 1909 تأسیس کرد. مجلاتی که او در آنها منتشر می کرد نیز با این محافل مرتبط بودند. نویسنده این دو سطح را به هم پیوند می دهد. ابتدا، ارتباطات زیمل با افراد با نفوذ در حلقهها بازسازی میشود تا سپس مجلات را در معرض یک تحلیل کتابسنجی پایه قرار دهند. این رویکرد، نگاهی به پیچیدگی فرهنگ نشر آن زمان و طبقه بندی روابط زیمل با بازیگران اصلی را ممکن می سازد.
Claudius Härpfer rekonstruiert die akademische Biographie Georg Simmels (1858-1918) im Kontext der Entstehung der Soziologie in Deutschland. Dafür bedient er sich netzwerktheoretischer Elemente, die auf Simmel zurückgehen. Simmel erscheint am Schnittpunkt dreier sozialer Kreise, an denen er im Laufe seiner Karriere partizipierte. In diesen Kreisen traf er Lehrer und Freunde, die ihn förderten und mit denen er 1909 die Deutsche Gesellschaft für Soziologie gründete. Mit diesen Kreisen waren auch Zeitschriften verbunden, in denen er publizierte. Der Autor verknüpft diese beiden Ebenen. Zunächst werden Simmels Verbindungen zu den einflussreichen Personen der Kreise rekonstruiert, um sodann die Zeitschriften einer basalen bibliometrischen Analyse zu unterziehen. Dieses Vorgehen ermöglicht es, die Komplexität des Ausschnittes der damaligen Publikationskultur in den Blick zu nehmen und Simmels Beziehungen zu den zentralen Akteuren einzuordnen.
Front Matter....Pages 1-10
Ein Anfang mit Simmel?!....Pages 11-17
Simmels Grundlegung der Netzwerkforschung....Pages 19-49
Die entstehende Disziplin....Pages 51-61
Der akademische Hazard....Pages 63-196
An der Kreuzung sozialer Kreise....Pages 197-204
Back Matter....Pages 205-225