دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Radost Rangelova
سری: North Carolina Studies in the Romance Languages and Literatures (303)
ISBN (شابک) : 1469626160, 9781469626161
ناشر: J. Murrey Atkins Library at UNC Charlotte
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 224
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 958 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Gendered Geographies in Puerto Rican Culture: Spaces, Sexualities, Solidarities به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جغرافیاهای جنسیتی در فرهنگ پورتوریکو: فضاها، جنسیت ها، همبستگی ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این یک مطالعه انتقادی از ساخت فضاهای جنسیتی از طریق نیروی کار و سرمایه زنانه در ادبیات و فیلم پورتوریکویی (1950-2010) است. جغرافیای جنسیتی و اشکال کار عاطفی و امکانی را که آنها در فضاهای مادی و نمادین خانه خانوادگی، کارخانه، سالن زیبایی و فاحشه خانه ایجاد می کنند، تحلیل می کند. این استدلال می کند که با به چالش کشیدن تصاویر سنتی از متون زنانگی توسط نویسندگان و کارگردانان فیلم مانند روزاریو فره، کارمن لوگو فیلیپی، ماگالی گارسیا رامیس، مایرا سانتوس-فبرس، سونیا فریتز و آنا ماریا گارسیا، در میان دیگران، گفتمان رسمی ملی گرای فرهنگی پورتوریکویی را به چالش می کشد. در مورد جنسیت و ملت، و از طریق کار و همبستگی زنانه، جایگزینهایی را برای فضاهای فضایی آن پیشنهاد کند.\r\n\r\nچارچوب نظری کتاب، مفهومپردازیهای جغرافیدانان فمینیست اخیر از رابطه بین فضا و جنسیت، مردسالاری، دانش، کار و امور روزمره را در بر میگیرد. این کتاب با آثار گیلیان رز، رزماری هنسی، دورین میسی، پاتریشیا هیل کالینز و کاترین مک کیتریک درگیر است تا استدلال کند که فضاها در مقاومت در برابر ظلمهای متقاطع، در براندازی مدلهای ملی سنتی و ساختن تخیلهای جایگزین نقش مهمی دارند. با معرفی تولیدات فرهنگی کارائیب و تفکر آمریکای لاتین به دغدغههای جغرافیدانان فمینیست و فرهنگی، درک آنها از پورتوریکو بهعنوان فضایی نو استعماری که بر بازنگری جنسیت در رابطه با ملت تاکید دارد، بازنگری میکند.