دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Michael G. Peletz
سری:
ISBN (شابک) : 0415931606, 9780415931601
ناشر: Routledge
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 350
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Gender Pluralism: Southeast Asia Since Early Modern Times به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پلورالیسم جنسیتی: آسیای جنوب شرقی از دوران مدرن اولیه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
انتخاب عنوان آکادمیک برجسته 2009!
این کتاب به بررسی سه ایده بزرگ میپردازد: تفاوت، مشروعیت، و کثرتگرایی. نگرانی اصلی این است که مردم چگونه تنوع را در بین همنوعان تفسیر می کنند و با آن برخورد می کنند. چرا در شرایط خاص مردم حتی تفاوت ها را تقدیس می کنند، یا حداقل با انزجار آنها را تحمل می کنند، و چرا در شرایط دیگر مردم کمتر پذیرای تفاوت هستند، گاهی اوقات آشکارا با آن دشمنی می کنند و به ریشه کن کردن آن تمایل دارند؟ شرایط فرهنگی و سیاسی برای ارزش گذاری مثبت و پذیرش تفاوت چیست؟ و برعکس، چه شرایطی چنین دیدگاهها و پذیرش مثبتی را تضعیف یا از بین میبرد؟ این کتاب به بررسی کثرت گرایی در زمینه ها و حوزه های جنسیتی در آسیای جنوب شرقی از اوایل دوران مدرن می پردازد، که مورخان و مردم شناسان منطقه معمولاً آن را دوره ای تعریف می کنند که تقریباً از قرن پانزدهم تا هجدهم ادامه دارد.
Choice Outstanding Academic Title 2009!
This book examines three big ideas: difference, legitimacy, and pluralism. Of chief concern is how people construe and deal with variation among fellow human beings. Why under certain circumstances do people embrace even sanctify differences, or at least begrudgingly tolerate them, and why in other contexts are people less receptive to difference, sometimes overtly hostile to it and bent on its eradication? What are the cultural and political conditions conducive to the positive valorization and acceptance of difference? And, conversely, what conditions undermine or erode such positive views and acceptance? This book examines pluralism in gendered fields and domains in Southeast Asia since the early modern era, which historians and anthropologists of the region commonly define as the period extending roughly from the fifteenth to the eighteenth centuries.