دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Deborah Kapchan
سری: University of Pennsylvania Press New Cultural Studies
ISBN (شابک) : 0812231554, 9780812231557
ناشر: University of Pennsylvania Press
سال نشر: 1996
تعداد صفحات: 344
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Gender on the Market: Moroccan Women and the Revoicing of Tradition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جنسیت در بازار: زنان مراکشی و بازپرداخت سنت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
انتخاب شده توسط مجله Choice به عنوان یک کتاب آکادمیک برجسته برای سال 1996
جنسیت در بازار مطالعه فرهنگ بیانی زنان مراکشی و راه های آن است. که در آن تحولات فعلی در نقش های جنسیتی را هم تعیین می کند و هم به آن پاسخ می دهد. این کتاب با ظهور زنان در آنچه به عنوان پارادایمترین نهادهای مردانه مراکشی تعریف شده است - بازار - توضیح میدهد که چگونه جنسیت و روابط کالایی در شیوههای زیباییشناختی زنان تجربه و تفسیر میشوند.
دبورا کاپچان بهطور قانعکننده نشان میدهد که زنان مراکشی برخی از اساسی ترین مفروضات فرهنگی جامعه خود را به چالش می کشند - به ویژه آنهایی که در مورد قدرت و اقتدار هستند.
Selected by Choice magazine as an Outstanding Academic Book for 1996
Gender on the Market is a study of Moroccan women's expressive culture and the ways in which it both determines and responds to current transformations in gender roles. Beginning with women's emergence into what has been defined as the most paradigmatic of Moroccan male institutions—the marketplace—the book elucidates how gender and commodity relations are experienced and interpreted in women's aesthetic practices.
Deborah Kapchan compellingly demonstrates that Moroccan women challenge some of the most basic cultural assumptions of their society—especially ones concerning power and authority.