دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1st
نویسندگان: Joan Peters
سری:
ISBN (شابک) : 0060152656, 9780060152659
ناشر: HarperCollins
سال نشر: 1984
تعداد صفحات: 621
زبان: English
فرمت فایل : DJVU (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب From Time Immemorial: The Origins of the Arab-Jewish Conflict over Palestine به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب از زمان های بسیار قدیم: ریشه های درگیری اعراب و یهودیان بر سر فلسطین نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به یاد ماندنی و جذاب، محصول هفت سال تحقیق بدیع، شرایط بحث درباره ادعاهای متضاد اعراب و یهودیان در خاورمیانه را برای همیشه تغییر خواهد داد. وزن شواهد جامعی که توسط مورخ و روزنامهنگار جوآن پیترز یافت شده و بهطور درخشان تحلیل شده است، به بسیاری از سؤالات حیاتی پاسخ میدهد، از جمله: چرا پناهندگان عرب از اسرائیل با دیدی متفاوت از سایر مردمان بسیار زیادتر دیده میشوند. آواره بعد از جنگ جهانی دوم؟ به راستی چرا آنها با پناهندگان یهودی که در سال 1948 و پس از آن مجبور به ترک کشورهای عربی برای یافتن پناهگاهی در اسرائیل شدند، متفاوت دیده می شوند؟ در واقع عرب هایی که در داخل مرزهای اسرائیل امروزی زندگی می کردند چه کسانی هستند و از کجا آمده اند؟
توسعه بسیار خوانا و تکان دهنده جوآن پیترز در پاسخ به این سؤالات و سؤالات مرتبط، حتی برای کسانی که در هر دو طرف بحث هستند و خود را مسلط به حقایق می دانند، شگفت انگیز به نظر می رسد. پیترز بر اساس وزن قطعی جمعیت تا به حال بررسی نشده و سایر دادههای تاریخی، که بیشتر آن در آرشیوهای دست نخورده دفن شده بود، نشان میدهد که یهودیان اعراب را در فلسطین جابهجا نکردهاند، بلکه برعکس: عربها یهودیان را آواره کردند. که یک مهاجرت و مهاجرت پنهان اما عمده اعراب به مناطقی که یهودیان در فلسطین پیش از اسرائیل ساکن شده بودند، صورت گرفت. تعداد قابل توجهی از پناهندگان عرب به نام فلسطینی در واقع ریشه خارجی داشتند. به ازای هر پناهنده عربی که در سال 1948 اسرائیل را ترک کرد، یک پناهنده یهودی وجود داشت که در همان زمان از زادگاه عرب خود گریخت یا اخراج شد - اکثریت سفاردی که امروزه در اسرائیل بسیار مورد بحث قرار گرفته است، در واقع عمدتاً از این پناهندگان یهودی عرب الاصل تشکیل شده است. فرزندان آنها؛ که بریتانیا، قدرت اجباری، در فاصله بین دو جنگ جهانی، به آنها چشمکی زد و حتی مهاجرت اعراب به فلسطین را تشویق کرد. بریتانیاییها با پنهان کردن مهاجران عرب به عنوان «عربهای بومی فلسطینی»، محدودیتهای خود را بر مهاجرت و اسکان یهودیان توجیه کردند و تودههای یهودیان اروپایی را در اردوگاههای نازی به نابودی محکوم کردند. ژان پیترز همچنین یک رکورد تاریخی را برای از بین بردن این باور عمومی که اعراب و یهودیان به طور هماهنگ برای قرن ها در جهان عرب همزیستی داشته اند آشکار می کند - واقعیت این است که یهودیان، همراه با سایر غیرمسلمانان، شهروندان درجه دوم و مظلوم بودند. در جهان اسلام برای بیش از یک هزار سال. و این سنت متعصبانه مستمر خصومت، زیربنای هر اقدام اعراب در قبال دولت اسرائیل است. جوآن پیترز علاوه بر تحقیقات آرشیوی پیشگام خود، مکرراً به خاورمیانه سفر کرده است، مصاحبه های متعددی انجام داده و مشاهدات شخصی گزارشگر درجه یک خود را جمع آوری کرده است. نتیجه کتابی است که قبلاً تأثیر عمدهای بر بحثهای سیاسی در مورد یکی از حیاتیترین و لاینحلترین مشکلات جهان داشته است، که تاکنون در مهای از اطلاعات نادرست و جهل پوشیده شده است.
به طور انحصاری توسط ناشران جاناتان دیوید توزیع شده است.