دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Al Chaidar, Blake Respini, Herdi Sahrasad سری: ISBN (شابک) : 9781539137832 ناشر: CSS-UI سال نشر: 2016 تعداد صفحات: 332 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 7 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب From Shariaism to Terrorism به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب از شریعت تا تروریسم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ما می خواهیم تأکید کنیم که شریعت و تروریسم در اندونزی به اعمال اجرای شریعت و تروریسمی اطلاق می شود که در اندونزی رخ می دهد یا حمله به مردم اندونزی یا منافع خارجی. اقدامات تروریستی اغلب دولت جمهوری اندونزی یا خارجی ها را در اندونزی هدف قرار می دهد، به ویژه مردم غربی، به ویژه کسانی که از ایالات متحده و استرالیا هستند. در کنار خبر دفاع مقدس و حاجت مقدس، این فقط کمی غم انگیز است. این است، در ابتدا ما شروع به تحقیق می کنیم، نه چیزی در مورد دنیای معمولی. در اندونزی، در واقع، بحث بر سر تصویب قوانین مبتنی بر شریعت نشان می دهد که اندونزی همچنان به ترسیم اصلی ترین سؤالات مربوط به شکل اساسی دموکراسی خود ادامه می دهد. این بحث کمتر درباره خوب یا بد بودن شریعت است، بلکه بیشتر درباره معنای صحیح شریعت و رابطه آن با دولت و در نتیجه رابطه آن با ایدئولوژی ملی پانکاسیلا است. در نهایت، منعکس کننده یک بحث عمیق در مورد معنای ملت اندونزی و معنای اندونزیایی بودن است. در حالی که خشونت سیاسی، که به صورت آزادانه با عنوان "تروریسم" شناخته می شود، عاملی به ظاهر همه جا در سیاست جهانی قرن بیستم است. مقابله با آن به یکی از دغدغههای اصلی دولتها تبدیل شده است و موضوع همکاری بینالمللی قابلتوجهی است (داگلاس و جوزبا زولایکا، 1990). نتیجه گیری وجود دارد که تروریسم اخیر در اندونزی تا حدی به داعش (دولت اسلامی عراق و سوریه) و جماعت اسلامیه وابسته به القاعده، مجلس مجاهدین اندونزی و دارالاسلام یا وابسته به داعش (دولت اسلامی عراق و سیام) نسبت داده می شود. ) گروه تروریستی اسلامگرای جماعت انشارو توحید.