دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Birol Baskan
سری: Comceptualising Comparative Politics: Polities, Peoples, and Markets
ISBN (شابک) : 1138696390, 9781138696396
ناشر: Routledge
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 219
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 889 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب From Religious Empires to Secular States: State Secularization in Turkey, Iran and Russia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب از امپراتوری های مذهبی تا دولت های سکولار: سکولاریزاسیون دولتی در ترکیه، ایران و روسیه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در دهههای 1920 و 1930، ترکیه، ایران و روسیه به شدت اصلاحات سکولاریزاسیون دولتی را دنبال کردند، اما استراتژیهای متفاوتی را برای انجام این کار اتخاذ کردند. اما چرا دولت ها از استراتژی های سکولاریزاسیون متفاوتی پیروی می کنند؟ ادبیات قبلاً این توهم را از بین برده است که سکولاریزاسیون دولت فرآیندی یکخطی، همگن و جهانی بوده است و به طور قانعکنندهای نشان داده است که سکولاریزاسیون دولت در مسیرهای مختلفی شکل گرفته است. با این حال، چیزهای زیادی باقی مانده است که کشف شود.
این کتاب یک تحلیل تاریخی مقایسه ای عمیق از سکولاریزاسیون دولت در سه کشور عمده اوراسیا: ترکیه، ایران و روسیه ارائه می دهد. بیرول باشکان برای دریافت تنوع فوق الذکر در سکولاریزاسیون دولت در سه کشور که تاکنون به عنوان مطالعات جداگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند، سه شیوه سکولاریزاسیون دولتی را اتخاذ می کند: تطبیق گرایی، جدایی طلبی و ریشه کنی گرایی. با تمرکز موضوعی بر تغییر روابط بین دولت و نهادهای مذهبی، باشکان مجموعهای از عوامل تاریخی، استراتژیک و ساختاری را گرد هم میآورد تا توضیح دهد که چرا ترکیه سازگار گرایی، جداییطلبی ایران و ریشهکنی روسیه را پذیرفته است. با انجام این کار، او ماهرانه نشان می دهد که هر استراتژی سکولاریزاسیون پاسخی منطقی به زمینه استراتژیک است که اصلاح طلبان در آن قرار گرفتند.