دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Robert Leonard
سری:
ISBN (شابک) : 9782923333205
ناشر: CIRST Université du Québec à Montréal
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 46
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 859 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب From Austroliberalism to Anschluss : Oskar Morgenstern and the Viennese Economists in the 1930’s. Note de recherche به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب از استرولیبرالیسم تا آنشلوس: اسکار مورگنسترن و اقتصاددانان وین در دهه 1930. Note de recherche نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مقاله گزارشی از جامعه اقتصاد در وین بین جنگ از دیدگاه اسکار مورگنسترن ارائه میکند. از اواخر دهه 1920 با بازگشت او به وین از تحصیل در خارج از کشور آغاز شد و در سال 1938 با Anschluss اتریش به پایان رسید، فعالیت ها و تفکر مورگنسترن را مرور می کند و روابط او را با کارل منگر، لودویگ فون میزس، فردریش هایک، آبراهام والد بررسی می کند. و بنیاد راکفلر مورگنسترن از این دهه بهعنوان چیزی شبیه به یک سرگردان در مکتب اتریش ظاهر شد و فعالانه استفاده از ریاضیات را در اقتصاد ترویج کرد و از هرگونه تلاش برای استفاده از اقتصاد برای توجیه مواضع سیاسی، از جمله لیبرالیسم میزس و هایک انتقاد کرد.
This paper provides an account of the economics community in interwar Vienna from the perspective of Oskar Morgenstern. Beginning at the close of the 1920’s with his return to Vienna from study abroad, and ending in 1938 with the Anschluss of Austria, it retraces Morgenstern’s activities and thinking, and explores his relationships with Karl Menger, Ludwig von Mises, Friedrich Hayek, Abraham Wald and the Rockefeller Foundation. Morgenstern emerges from the decade as something of a maverick in the Austrian School, actively promoting the use of mathematics in economics and critical of any attempt to use economics to justify political stances, including the liberalism of Mises and Hayek.