دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Behrooz Ghamari-Tabrizi
سری: Muslim International
ISBN (شابک) : 0816699488, 9780816699483
ناشر: Univ Of Minnesota Press
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 273
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 14 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Foucault in Iran: Islamic Revolution after the Enlightenment به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فوکو در ایران: انقلاب اسلامی پس از روشنگری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آیا سیزده مقالهای که میشل فوکو در سالهای 1978-1979 در تأیید انقلاب ایران نوشت، انحرافی از آثار قبلیاش بود یا تلهای اجتنابناپذیر از موضع او در قبال عقلانیت روشنگری، همانطور که منتقدان مدتها ادعا میکردند؟ بهروز قمری تبریزی معتقد است که منتقدان اشتباه می کنند. او اعلام میکند که فوکو دریافته بود که ایرانیان در آستانهای هستند و به این فکر میکردند که آیا میتوان به عزت، عدالت و آزادی خارج از نقشههای شناختی و اصول روشنگری اروپا فکر کرد؟
فوکو در ایران نه تنها بر اهمیت نوشتههای این متفکر بزرگ در مورد انقلاب، بلکه بر اثر عمیق این رویداد در سخنرانیهای بعدی او در زمینه اخلاق، معنویت و سخنرانی بی باک رویدادهای معاصر پس از 11 سپتامبر، جنگ با تروریسم، و قیام های اعراب، مقالات فوکو در مورد انقلاب ایران را بیش از هر زمان دیگری مرتبط کرده است. قمری تبریزی نشان میدهد که فوکو چگونه در انقلاب نمونهای از فلسفه ضد غایتشناختی خود را میدید: اینجا رویدادی بود که در گفتمانهای مترقی هنجاری تاریخ نمی گنجید. آنچه او را به انقلاب ایران جذب کرد دقیقاً ابهام آن بود.
این اثر میان رشتهای که از لحاظ نظری پیچیده و از نظر تجربی غنی است، بحثی پر جنب و جوش را در پافشاری خود برانگیخت که آنچه که نوشته فوکو را آگاه کرد، تلاشی برای درک اسلامگرایی نبود، بلکه بلکه اعتقاد او به اینکه عقلانیت روشنگری دروازه امکانات ناشناخته را بر روی جوامع بشری نبسته است.