دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: بیماریها ویرایش: نویسندگان: Office for Central Europe and Eurasia, National Research Council, Iran Research Center for Gastroenterology and Liver Diseases Shaheed Beheshti University of Medical Sciences, World Health Organization, Food and Agriculture Organization سری: ISBN (شابک) : 030910033X, 9780309654241 ناشر: سال نشر: 2006 تعداد صفحات: 138 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 684 کیلوبایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Food Safety and Foodborne Disease Surveillance Systems: Proceedings of an Iranian-American Workshop به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایمنی مواد غذایی و سیستم های نظارت بر بیماری های منتقله از غذا: مجموعه مقالات یک کارگاه آموزشی ایرانی-آمریکایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در اکتبر 2004، مرکز تحقیقات گوارش و بیماریهای کبد دانشگاه شهید بهشتی، یک کارگاه آموزشی ایرانی-آمریکایی در زمینه ایمنی مواد غذایی و سیستمهای نظارت بر بیماریهای منتقله از غذا در تهران برگزار کرد. هدف از برگزاری این کارگاه، برقراری تماس بین متخصصان ایرانی و آمریکایی، تبادل اطلاعات در مورد فعالیت های مرتبط در دو کشور و زمینه سازی برای همکاری های آتی در این زمینه بود. شرکت کنندگان همچنین جنبه های مهم ایمنی مواد غذایی را که باید توسط هر دو کشور به شدت مورد توجه قرار گیرد، از جمله نظارت، تحقیق، تجارت بین المللی و ارزیابی ریسک، شناسایی کردند. چارچوب این کارگاه طی نشستی با متخصصان ایرانی و آمریکایی در ژوئن 2003 در Les Treilles فرانسه ایجاد شده بود. بیش از 100 متخصص به همراه نمایندگان سازمان جهانی بهداشت و سازمان خواربار و کشاورزی در ظرفیت های شخصی خود در این کارگاه شرکت کردند. این اقدامات شامل تعدادی از مقالاتی است که در کارگاه به همراه خلاصه مباحث پس از ارائه مقالات ارائه شده است.