دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: First Edition
نویسندگان: Stephen Prince
سری:
ISBN (شابک) : 0231148704, 9780231148702
ناشر: Columbia University Press
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 401
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Firestorm: American Film in the Age of Terrorism به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب طوفان آتش: فیلم آمریکایی در عصر تروریسم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اعتقاد بر این بود که 11 سپتامبر انواع خاصی از فیلمها را منسوخ میکند، مانند فیلمهای اکشن هیجانانگیز با انفجار یا بلاکباسترهای پر تلفات که در آن قهرمان بدون آسیب میگریزد. در حالی که تولید این فیلم ها رو به افول گذاشت، تاثیر کامل حملات بر تولید خلاق هالیوود هنوز در حال شکل گیری است. آیا 11 سپتامبر فیلمسازان و فیلمنامه نویسان را مجبور به یافتن روش های جدید داستان نویسی کرد؟ چه نوع فیلم هایی در واکنش به 11 سپتامبر ساخته شده است و آیا واقعی هستند؟ آیا حتی می توان با چنین تراژدی ویرانگر و به طور گسترده احساس مجوز شاعری کرد؟
استیون پرینس اولین محققی است که تأثیر 11 سپتامبر را بر ساخت فیلم آمریکایی ردیابی کرد. از مستندهایی مانند فارنهایت 9/11 (2004) تا فیلم های زامبی، و از روایت های تخیلی مانند پادشاهی (2007) تا جنگ چارلی ویلسون مایک نیکولز i> (2007)، پرنس میزان بهره برداری، توضیح، درک یا تفسیر حملات و جنگ عراق پس از آن، از جمله حوادث ابوغریب را توسط فیلمسازان ارزیابی می کند. او با به تصویر کشیدن تروریسم قبل از 11 سپتامبر، مانند خرابکاری آلفرد هیچکاک (1936) شروع می کند و در ادامه با فیلم های استودیویی و مستقلی که مستقیماً به 11 سپتامبر پاسخ می دهند، می پردازد. او پرترههای مستند و فیلمهای توطئهآمیز، و همچنین سریالهای تلویزیونی (به ویژه برنامههای 24 فاکس) و فیلمهای ساختهشده برای تلویزیون را در نظر میگیرد که حملات را به شیوهای گستردهتر و صمیمیتر بازنمایی میکنند. در نهایت پرینس متوجه میشود که در این پیروزیها و شکستها، دوره جدیدی از فیلمسازی آمریکایی شکل گرفته است.