دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Christina Peter (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658128852, 9783658128869
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 227
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب تلویزیون به عنوان یک آینه تحریف کننده: ارتباط و شرایط فرآیندهای مقایسه اجتماعی در زمینه استفاده از تلویزیون: مطالعات ارتباطات، تحقیقات رسانه ای، روش شناسی علوم اجتماعی
در صورت تبدیل فایل کتاب Fernsehen als Zerrspiegel: Relevanz und Bedingungen sozialer Vergleichsprozesse im Rahmen der Fernsehnutzung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تلویزیون به عنوان یک آینه تحریف کننده: ارتباط و شرایط فرآیندهای مقایسه اجتماعی در زمینه استفاده از تلویزیون نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کریستینا پیتر این سوال را مطرح میکند که دریافتکنندگان تا چه حد از افراد از تلویزیون برای کارهای هویتی استفاده میکنند. او بر تئوری فرآیندهای مقایسه اجتماعی تمرکز می کند و میزان روی آوردن بینندگان به ژانرهای تلویزیونی مختلف را به دلایل مقایسه، میزان ارتباط آنها با افرادی که در آنجا نشان داده می شود و چه پیامدهایی برای آنها دارد را بررسی می کند. بدین منظور، این نظریه به محیط رسانه منتقل شده و علم ارتباطات و همچنین تحقیقات روانشناختی رسانه در مورد موضوع یکپارچه شده است. نویسنده نشان می دهد که استانداردهای غیرواقعی به دلیل شیوه اغلب ایده آل و کلیشه ای به تصویر کشیدن شخصیت های تلویزیونی ارائه شده است، به طوری که مقایسه می تواند عواقب منفی برای گیرنده داشته باشد.
Christina Peter hinterfragt, inwiefern Rezipienten Personen aus dem Fernsehen zur Identitätsarbeit heranziehen. Sie konzentriert sich dabei auf die Theorie sozialer Vergleichsprozesse und untersucht, inwieweit sich Zuschauer unterschiedlichen Fernsehgattungen aus Vergleichsmotiven zuwenden, wie stark sie Bezüge zu den dort gezeigten Personen herstellen und welche Folgen dies für sie hat. Dazu wird die Theorie auf das mediale Umfeld übertragen und kommunikationswissenschaftliche sowie medienpsychologische Forschung zum Thema integriert. Die Autorin zeigt, dass durch die vielfach idealisierte, stereotype Darstellungsweise von Fernsehpersonen unrealistische Standards präsentiert werden, so dass Vergleiche für den Rezipienten mit negativen Folgen behaften sein können.
Front Matter....Pages 1-12
Einleitung....Pages 13-18
Identitätsarbeit durch den Vergleich mit anderen....Pages 19-30
Ablauf sozialer Vergleichsprozesse....Pages 31-48
Soziale Vergleiche im medialen Umfeld....Pages 49-66
Soziale Vergleiche im Rahmen der Fernsehnutzung....Pages 67-86
Schlussfolgerungen und Forschungsinteresse....Pages 87-92
Vorstudie: Skalenentwicklung....Pages 93-113
Hauptstudie: Soziale Vergleiche und Fernsehnutzung....Pages 115-177
Schlussbetrachtungen....Pages 179-195
Back Matter....Pages 196-231