ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Fateful Triangle : The United States, Israel, and the Palestinians

دانلود کتاب مثلث سرنوشت ساز: ایالات متحده، اسرائیل و فلسطینی ها

مشخصات کتاب

Fateful Triangle : The United States, Israel, and the Palestinians

دسته بندی: سیاست: روابط بین الملل
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780896086012 
ناشر: Consortium Book Sales & Dist 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 935 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Fateful Triangle : The United States, Israel, and the Palestinians به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مثلث سرنوشت ساز: ایالات متحده، اسرائیل و فلسطینی ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مثلث سرنوشت ساز: ایالات متحده، اسرائیل و فلسطینی ها

محتویات پیشگفتار ادوارد دبلیو سعید پیشگفتار نسخه به روز شده 1. شعله افروزی 2. ریشه های "رابطه ویژه" 3. طردگرایی و سازگاری 4. اسرائیل و فلسطین: پیشینه های تاریخی 5. صلح برای جلیل 6. عواقب 7. راه آرماگدون 8. قیام فلسطینی 9. «جنگ محدود» در لبنان 10. فهرست «فرایند صلح» واشنگتن گزیده ای از مثلث سرنوشت ساز، نسخه به روز شده مدتی است که من مجبور شده ام که مدت ها قبل جلسات سخنرانی را ترتیب دهم. گاهی اوقات عنوانی برای سخنرانی برنامه ریزی شده چندین سال قبل درخواست می شود. یک عنوان پیدا کردم که همیشه کارساز است: «بحران کنونی در خاورمیانه». نمی توان دقیقاً پیش بینی کرد که بحران در آینده چه خواهد بود، اما اینکه چنین بحرانی وجود خواهد داشت، یک پیش بینی نسبتاً مطمئن است. تا زمانی که به مشکلات اساسی منطقه رسیدگی نشود، این وضعیت ادامه خواهد داشت. علاوه بر این، بحران ها در آنچه رئیس جمهور آیزنهاور آن را "مهم ترین منطقه از نظر استراتژیک در جهان" خواند، جدی خواهد بود. در سال‌های اولیه پس از جنگ، ایالات متحده در واقع دکترین مونرو را به خاورمیانه گسترش داد و از هرگونه مداخله جدا از بریتانیا جلوگیری کرد، فرض بر این بود که یک وابستگی وفادار است و زمانی که گهگاه از کنترل خارج می‌شد به سرعت مجازات می‌شد (مانند 1956). . اهمیت استراتژیک منطقه در درجه اول در ذخایر عظیم نفت و قدرت جهانی اعطا شده توسط کنترل بر آنها نهفته است. و از همه مهمتر، از سودهای کلانی که به سوی حاکمان انگلیسی-آمریکایی سرازیر می شود، که برای اقتصاد آنها اهمیت حیاتی داشته است. باید اطمینان حاصل شود که این ثروت عظیم در درجه اول به سمت غرب سرازیر می شود، نه به سمت مردم منطقه. این یکی از مشکلات اساسی است که همچنان باعث ناآرامی و بی نظمی خواهد شد. مورد دیگر، درگیری اسرائیل و اعراب با پیامدهای متعدد آن است که ارتباط نزدیکی با هدف استراتژیک اصلی ایالات متحده برای تسلط بر منابع و ثروت منطقه داشته است. برای سال‌های متمادی ادعا می‌شد که مشکل اصلی، براندازی و توسعه‌طلبی شوروی بود، که توجیهی بازتابی برای تقریباً همه سیاست‌ها از زمان تسلط بلشویک‌ها در روسیه در سال 1917 بود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران