دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: PD Dr. Bruno Pfuhlmann (auth.)
سری: Monographien aus dem Gesamtgebiete der Psychiatrie 107
ISBN (شابک) : 9783642632464, 9783642573606
ناشر: Steinkopff-Verlag Heidelberg
سال نشر: 2003
تعداد صفحات: 119
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب یافتههای خانوادگی در روانپریشیهای سیکلوئید و بیماری شیدایی-افسردگی: کمکی به بیماریشناسی روانپریشیهای فازیک دوقطبی: روانپزشکی
در صورت تبدیل فایل کتاب Familienbefunde bei zykloiden Psychosen und manisch-depressiver Erkrankung: Ein Beitrag zur Nosologie bipolarer phasischer Psychosen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب یافتههای خانوادگی در روانپریشیهای سیکلوئید و بیماری شیدایی-افسردگی: کمکی به بیماریشناسی روانپریشیهای فازیک دوقطبی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب با مقایسه روانپریشیهای سیکلوئید در یک مطالعه خانوادگی با بیماری شیدایی-افسردگی و با افراد کنترل از جمعیت عمومی، کمکی به علت شناسی و بیماریشناسی روانپریشیهای فازیک دوقطبی ارائه میکند. عوامل اساسی برای معنی دار بودن نتایج از یک سو استفاده از طبقه بندی روان پریشی های درون زا بر اساس لئونهارد برای متمایزترین تشخیص ممکن در سطح فنوتیپ ها و از سوی دیگر استفاده از روش معاینه ای است که بررسی می کند. اعتبار طبقهبندی بالینی بر اساس اکتشاف شخصی تا آنجا که ممکن است تلاش میکند تا یک پزشک با تجربه را به حداکثر برساند.
Dieses Buch liefert einen Beitrag zur Ätiologie und Nosologie bipolarer phasischer Psychosen, indem zykloide Psychosen in einer Familienuntersuchung mit der manisch-depressiven Erkrankung sowie mit Kontrollpersonen aus der Gesamtbevölkerung verglichen werden. Wesentliche Faktoren für die Aussagekraft der Ergebnisse sind hierbei einerseits die Anwendung der Klassifikation endogener Psychosen nach Leonhard zur möglichst differenzierten Diagnostik auf der Ebene der Phänotypen und andererseits der Einsatz einer Untersuchungsmethodik, die die Validität der klinischen Klassifikation auf der Basis einer persönliche Exploration möglichst aller Probanden durch einen erfahrenen Kliniker zu maximieren versucht.
Front Matter....Pages I-XI
Probleme der Ätiologie- und Nosologieforschung bei endogenen Psychosen....Pages 1-5
Das Konzept der zykloiden Psychosen....Pages 7-13
Leonhards Konzeption der manisch-depressiven Erkrankung....Pages 15-17
Methodische Fragen bei Familienuntersuchungen....Pages 19-24
Familienbefunde bei bipolaren phasischen Psychosen und „atypischen“ Psychosen....Pages 25-36
Eigene Fragestellung....Pages 37-37
Patienten und Methodik der Vorliegenden Untersuchung....Pages 39-47
Ergebnisse....Pages 49-78
Diskussion....Pages 79-97
Zusammenfassung und Schlußfolgerung....Pages 99-101
Back Matter....Pages 103-116