دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Rodrigo Turini
سری:
ناشر: CASA DO CODIGO
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 170
[190]
زبان: Portuguese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Explorando APIs e bibliotecas Java: JDBC, IO, Threads, JavaFX e mais به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بررسی API های جاوا و کتابخانه ها: JDBC، IO، Threads، JavaFX و بیشتر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هنگامی که شی گرایی و اصول اولیه جاوا را یاد گرفتید، لازم است به API های آن مسلط شوید، که کم نیستند. یک برنامه نویس موثر جاوا می داند چه چیزی در دسترس است و می داند چه زمانی می تواند از هر یک از امکاناتی که زبان به او ارائه می دهد استفاده کند. این چیزی است که ما برای شما می خواهیم. رودریگو تورینی به شما می آموزد که چگونه با API های مختلف جاوا با مثال های عملی که در زندگی روزمره شما مرتبط هستند، برخورد کنید. شما API های مختلف را برای انجام IO، کار با رشته ها به روش صحیح، اتصال به پایگاه داده از طریق JDBC، ادغام با ابزارهای ساخت و موارد دیگر خواهید آموخت.
Uma vez que você aprende Orientação a Objetos e o básico do Java, é necessário se tornar fluente em suas APIs, que não são poucas. Um programador Java eficaz conhece o que há disponível e sabe quando pode usar cada uma das possibilidades que a linguagem lhe oferece. É isso que queremos para você. Rodrigo Turini ensina como lidar com as diferentes APIs do Java com exemplos práticos e que são relevantes no seu dia a dia. Você vai aprender as diferentes APIs para fazer IO, trabalhar com threads da forma correta, se conectar com banco de dados via JDBC, integrar com ferramentas de build e muito mais.