دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jo Anne Pagano. Madeleine R. Grumet
سری: Suny Series, Feminist Theory in Education
ISBN (شابک) : 0791402746, 9780791402740
ناشر: State University of New York Press
سال نشر: 1990
تعداد صفحات: 182
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
کلمات کلیدی مربوط به کتاب تبعیدیان و جوامع: تدریس در بیابان پدرسالار: نقد و نظریه، تاریخ و نقد، ادبیات و داستان، فلسفه و جنبه های اجتماعی، نظریه تعلیم و تربیت، مدارس و تدریس، آموزش و تدریس
در صورت تبدیل فایل کتاب Exiles and Communities: Teaching in the Patriarchal Wilderness به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تبعیدیان و جوامع: تدریس در بیابان پدرسالار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب تاملی است در مورد حرفه معلمی از دیدگاه زنی که هویت فکری او به عنوان معلم و نویسنده از کل زندگی او به عنوان یک زن جدایی ناپذیر است. پاگانو روشها و بینشهای نقد ادبی روانکاوانه فمینیستی را برای خوانش عملکرد آموزشی خود به منظور دستیابی به درک دگرگونشدهای از کار آموزشی به ارمغان میآورد. او سؤالات جدی را مطرح می کند: ما چگونه در آنچه می دانیم دخیل هستیم؟ دانش ما به چه اقداماتی نیاز دارد؟ پاسخ به این سؤالات با تجزیه و تحلیل کاوشگر از عمل، اخلاق، جنسیت، دانش و برنامه درسی داده می شود. در تبعیدها و جوامع: تدریس در بیابان پدرسالار، جو آن پاگانو به ما می آموزد که چگونه آموزش دهیم، زیرا او هویت را در دگرگونی حفظ می کند و نه جهان و نه افراد دیگر را به تفکر وا می دارد.
This book is a meditation on the profession of teaching from the perspective of a woman whose intellectual identity as teacher and writer is inseparable from her whole life as a woman. Pagano brings the methods and insights of feminist psychoanalytic literary criticism to bear on a reading of her own educational practice in order to reach a transformed understanding of the educational enterprise. She raises serious questions: How are we implicated in what we know? What actions are required by our knowledge? Responses to these questions are given with probing analyses of practice, ethics, gender, knowledge, and curriculum. In Exiles and Communities: Teaching in the Patriarchal Wilderness Jo Anne Pagano teaches us how to teach as she sustains identity in transformation and relinquishes neither the world nor other people to thought.