دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Stanislaw Schukajlow. Werner Blum
سری: Realitätsbezüge im Mathematikunterricht
ISBN (شابک) : 3658203242, 9783658203245
ناشر: Springer Spektrum
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 317
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ارزیابی محیط های یادگیری برای مدل سازی: کاربردی، بیوماتیک، معادلات دیفرانسیل، تئوری بازی ها، نظریه نمودار، برنامه ریزی خطی، احتمال و آمار، آمار، مدل سازی تصادفی، تحلیل برداری، ریاضیات، علوم و ریاضی، ریاضیات، روش های آموزشی، مدارس و تدریس، آموزش و پرورش
در صورت تبدیل فایل کتاب Evaluierte Lernumgebungen zum Modellieren به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ارزیابی محیط های یادگیری برای مدل سازی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب یافتههای تأیید شده تجربی در مورد محیطهای یادگیری در زمینه مدلسازی را ارائه میکند. در انجام این کار، تلاش برای شخصیت علمی تر از یک سو و توصیف به اندازه کافی دقیق از محیط های یادگیری بررسی شده از سوی دیگر مورد توجه قرار می گیرد. رویکردهای ارائه شده برای ارتقای شایستگی مدلسازی در بحث مدلسازی کنونی ادغام شدهاند و با استفاده از روشهای کمی یا کیفی ارزیابی شدند. با این حال، تمرکز اصلی در این جلد بر محیط های یادگیری و مواد آموزشی مرتبط است. محیطهای یادگیری همگی در عمل آزمایش شدهاند و بهعنوان مثال نمونههای «بهترین عملکرد» را نشان میدهند که برای ارائه پیشنهادات و تشویق برای معلمان و معلمان دانشگاهی و در حال تمرین و آینده است.
Das Buch stellt empirisch gesicherte Erkenntnisse über Lernumgebungen im Bereich Modellieren vor. Dabei wird den Bestrebungen nach mehr Wissenschaftlichkeit einerseits und einer hinreichend ausführlichen Beschreibung der untersuchten Lernumgebungen andererseits Rechnung getragen. Die vorgestellten Ansätze zur Förderung der Modellierungskompetenz sind in die aktuelle Modellierungsdiskussion eingebunden und wurden mit qualitativen oder quantitativen Methoden evaluiert. Der Hauptfokus wird in diesem Band aber auf die Lernumgebungen und zugehörige Unterrichtsmaterialien gelegt. Die Lernumgebungen wurden alle in der Praxis erprobt und stellen in diesem Sinne „Best-Practice“-Beispiele dar, die Anregungen und Ermutigungen für praktizierende und künftige Lehrer und Hochschullehrer geben sollen.