دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Ertugrul Sahin (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658181567, 9783658181550
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 416
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب اسلام اروپایی: گفتمانی در زمینه تنش بین جهانشمولی، تاریخگرایی، هنجارگرایی و تجربهگرایی: سیاست و دین، جامعه شناسی فرهنگ
در صورت تبدیل فایل کتاب Europäischer Islam: Diskurs im Spannungsfeld von Universalität, Historizität, Normativität und Empirizität به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اسلام اروپایی: گفتمانی در زمینه تنش بین جهانشمولی، تاریخگرایی، هنجارگرایی و تجربهگرایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مطالعه میان رشتهای توسط ارطغرول شاهین بر این پرسش متمرکز است که آیا یک رویکرد هنجاری اروپایی-اسلامی، که در عین حال میخواهد راهحلی عملی و آیندهگرا ارائه دهد، میتواند در یک نهایی اشباع نظری و تجربی تصور شود. نویسنده یک گفتمان اساسی را بیان می کند و شناخته شده ترین رویکردهای اروپایی و اروپایی-اسلامی را به صورت انتقادی بررسی می کند. او به طور سیستماتیک و تحلیلی اصطلاحات و خطوط استدلال را طبقه بندی می کند و ادعای انحصار مفاهیم ارائه شده را مورد بحث قرار می دهد. او بدیهیات جهانشمولی در این رویکردها را با استفاده از انتساب طبقهبندی کلیگراییها زیر سؤال میبرد و مؤلفههای هنجاری- تجویزی را برای معقول بودن تجربی-عملی آنها بررسی میکند.
Im Fokus der interdisziplinären Studie von Ertuğrul Şahin steht insgesamt die Frage, ob ein normativer Euro-Islam-Ansatz, der zugleich eine praktikable und zukunftsträchtige Lösung anbieten möchte, in einer theoretisch und empirisch gesättigten Finalitat konzipiert werden kann. Der Autor führt einen Grundlagendiskurs und setzt sich kritisch mit den bekanntesten Ansätzen des europäischen bzw. Euro-Islam auseinander. Er ordnet Begrifflichkeiten und Argumentationsstränge systematisch-analytisch ein und diskutiert den Ausschließlichkeitsanspruch der bereitgestellten Konzepte. Er hinterfragt die Universalitätsaxiome in diesen Ansätzen anhand einer kategorialen Zuordnung der Universalismen und überprüft die normativ-präskriptiven Komponenten auf ihre empirisch-praktische Plausibilität hin.
Front Matter....Pages I-XXXIII
Einleitung....Pages 1-62
Theoretische Grundlegung....Pages 63-191
Universalität und Historizität in Euro-Islam-Ansätzen....Pages 193-287
Normativ-präskriptive und empirisch-deskriptive Komponenten der Euro-Islam-Ansätze....Pages 289-359
Schlussbetrachtungen....Pages 361-365
Back Matter....Pages 367-390