دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jens Holzhausen
سری: Beitrage zur Altertumskunde 185
ISBN (شابک) : 359877737X, 9783598777370
ناشر: Walter de Gruyter
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 346
[348]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Euripides Politikos. Recht und Rache in "Orestes" und "Bakchen" به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اوریپید سیاسی عدالت و انتقام در «اورستس» و «باخن» نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب حاوی تفسیری تطبیقی از دو تراژدی است که اوریپید در پایان عمرش (متوفی 406 ق.م) نوشته است. سعی بر این است که همسانی های هر دو اثر از نظر طرح، مفهوم دراماتورژیک و بیان مورد نظر نشان داده شود. این امکان حل مشکل بحث برانگیزی را فراهم می کند که با نیات شاعر «باخن» را نوشته است، که بیشتر احساس می شود «معمایی» است. بر اساس مقایسه، این قطعه ثابت میکند که یک سند سیاسی است که مشکل لاینفک اخلاق مبتنی بر انتقام و قصاص را نشان میدهد و محدودیتهایی را که برای تئاتر بهعنوان یک نهاد اجتماعی در نظر گرفته شده، روشن میکند.
Das Buch enthalt eine vergleichende Interpretation der beiden Tragodien, die Euripides am Ende seines Lebens (gest. 406 v. Chr.) verfasst hat. Es wird versucht, die Parallelen beider Werke in Handlungsablauf, dramaturgischem Konzept und Aussageabsicht aufzuzeigen. Dies ermoglicht es, das umstrittene Problem zu losen, mit welchen Intentionen der Dichter die zumeist als "ratselhaft" empfundenen 'Bakchen' verfasste. Aufgrund des Vergleiches erweist sich das Stuck als ein politisches Dokument, das die unauflosliche Problematik einer Ethik, die auf Rache und Vergeltung beruht, zeigt und die Grenzen deutlich macht, die dem Theater als gesellschaftlicher Institution gesetzt sind.