دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Paulus Gerdes
سری:
ISBN (شابک) : 3827402018
ناشر: Spektrum Akademischer Verlag
سال نشر: 1997
تعداد صفحات: 221
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Ethnomathematik dargestellt am Beispiel der Sona Geometrie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ریاضیات قومی با استفاده از مثال هندسه سونا نشان داده شده است نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Ethnomathematics به ریاضیات و آموزش ریاضیات از منظر انسان شناسی فرهنگی می پردازد. پائولوس گردس، یکی از قومشناسیدانان برجسته بینالمللی، از نمونه سنتهای هندسی آفریقایی استفاده میکند تا تاریخ خاستگاه ریاضیات را بهعنوان فرآیندی وابسته به مبانی اجتماعی-فرهنگی یک جامعه معین در نظر بگیرد. نقطه شروع سنت های هندسی خاصی از یک گروه قومی آفریقایی است. پس از تجزیه و تحلیل و بازسازی تاریخی مطالب، یک کاوش ریاضی دقیق دنبال می شود که نشان می دهد روش قومی-ریاضی چقدر می تواند هم در درس های مدرسه و هم در تربیت معلم استفاده شود. این امر دسترسی به درک ریاضیات تعیین شده قومی، پنهان، \\\"یخ زده\\\" در تاریخ (از جمله جهان سوم) را باز می کند - فراتر از ریاضیات امروزی ما که به صورت آکادمیک تدریس می شود و کاربردی است. این کتاب بینش غنی از مواد را در مورد مسائل قوم ریاضیات ارائه می دهد.
Ethnomathematik befaßt sich mit Mathematik umd Mathematikunterricht unter Aspekten der kulturellen Anthropologie. Paulus Gerdes, einer der international führenden Ethnomathematiker, behandelt am Beispiel gewisser afrikanischer geometrischer Überlieferungen die Entstehungsgeschichte der Mathematik als einen von sozio-kulturellen Grundlagen einer jeweiligen Gesellschaft abhängigen Vorgang. Ausgangspunkt sind gewisse geometrische Überlieferungen einer afrikanischen Volksgruppe. Nach einer Analyse und historischen Rekonstruktion des Materials erfolgt eine ausführliche mathematische Exploration, welche zeigt, wie fruchtbar die ethnomathematische Methode sowohl im Schulunterricht als auch in der Lehrerausbildung eingesetzt werden kann. Damit werden - über unsere heute akademisch gelehrte und angewandte Mathematik hinausgreifend - Zugänge zum Verständnis ethnisch bedingter, in der Geschichte (u.a. der Dritten Welt) verborgener, \"eingefrorener\" Mathematik erschlossen. Das vorliegende Buch gibt einen materialreichen Einblick in die Fragestellungen der Ethnomathematik.