دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Rachel Harris, Guangtian Ha, Maria Jaschok سری: ISBN (شابک) : 9780824886455, 0824886437 ناشر: University of Hawaiʻi Press سال نشر: 2021 تعداد صفحات: [326] زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 8 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Ethnographies of Islam in China به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب قوم نگاری های اسلام در چین نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در اواخر دهه 1970، اسلام با ایجاد اشکال بدیع از تقوا و ایجاد مسیرهای جدید در سیاست در سراسر جهان، از جمله چین، قدرت خود را بازیافت. اما همچنین طنینهای جالبی با جهان اسلام گستردهتر دارد - از رقابتهای نظری و سیاسی تأثیرگذار بر سر وضعیت زنان مسلمان، رواج رسانههای جمعی و ظهور الگوهای جدید مصرف، تا افزایش مهاجرت مسلمانان فراملی. جهان اسلام" همانطور که به طور متعارف درک می شود، مسلمانان چین ارتباطات و تأثیرات جهانی خود را تقویت و گسترش داده اند. چنین تغییرات مهمی در زندگی مسلمانان چین تاکنون توجه کمی را به خود جلب کرده است. با مشارکت طیف گسترده ای از دانشمندان - که همگی تعهد مشترکی به این موضوع دارند. ارزش رویکرد قوم نگاری - این جلد اولین گزارش جامع از احیای اسلامی چین را از دهه 1980 ارائه می کند، زیرا این کشور در تلاش برای بازیابی از خرابه های انقلاب فرهنگی بود. نویسندگان ماهیت متنوع احیای اسلام در چین را نشان میدهند، که هر گونه تصویر تقلیلدهندهای را که آن را توسعهای یکپارچه با انگیزه یک ایدئولوژی مشترک ترسیم میکند، به چالش میکشد و نشان میدهد که چگونه در گذار اقتصادی گستردهتر چین گنجانده شده است. مهمتر از همه، آنها شجره نامه های تاریخی و شرایط سیاسی-اجتماعی را دنبال می کنند که سرکوب زندگی مسلمانان در سرتاسر چین را تحت تأثیر قرار می دهد، و با مشکلات کار با مسلمانان - به ویژه مسلمانان اویغور - در زمان ظلم شدید مذهبی، سانسور فکری و سرکوب مواجه می شود. تکنولوژی نظارت این کتاب با فصلهایی در مورد مسلمانان هوی و اویغور، از مرزهایی نیز عبور میکند که اغلب مطالعات این دو گروه را از هم جدا میکند و ارزش عبور انضباطی و روششناختی مرز را با وضوح بسیار نشان میدهد. از این رو، قومنگاریهای اسلام در چین برای کسانی که به پیچیدگی اسلام در چین معاصر و ارتباط گستردهتر آن با جهان اسلام و ماهیت در حال تغییر جامعه چین از منشور دین نگاه میشود، خواندنی ضروری خواهند بود».