دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Oren Yiftachel
سری:
ISBN (شابک) : 081223927X, 9780812239270
ناشر: University of Pennsylvania Press
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 360
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Ethnocracy: Land and Identity Politics in Israel/Palestine به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب قومسالاری: سیاست سرزمین و هویت در اسرائیل/فلسطین نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برای اورن یفتاخل، مفهوم قومسالاری حاکی از یک رژیم سیاسی است که گسترش و کنترل توسط قومیت مسلط را در سرزمینهای مورد مناقشه تسهیل میکند. این کشور نه دموکراتیک است و نه اقتدارگرا، با حقوق و قابلیتهایی که عمدتاً به منشأ قومی و موقعیت جغرافیایی بستگی دارد. در قومسالاری: سیاست سرزمین و هویت در اسرائیل/فلسطین، او یک نظریه انتقادی جدید و چارچوب مقایسهای برای توضیح جغرافیای سیاسی جوامع قومسالاری ارائه میکند.
به گفته یفتاخل، تجلی اولیه قومسالاری در اسرائیل/فلسطین، یک استراتژی هماهنگ توسط دولت «یهودیتسازی» بوده است. کتاب یفتاخل استدلال میکند که روابط قومی - هم بین یهودیان و فلسطینیها و هم بین طبقات قومی در درون هر ملت - بر اساس جنبه های مختلف پروژه یهودی سازی و مقاومت در برابر آن پویایی شکل گرفته اند. مکان ویژه ای به تجزیه و تحلیل شهرهای مختلط قومی و تأثیر مهاجرت و اسکان یهودیان بر هویت های جمعی اختصاص داده شده است. یفتاخل با ردیابی پویایی درگیری های سرزمینی و قومی بین یهودیان و فلسطینی ها، پیامدهای شهرک سازی را بررسی می کند. ، زمین، توسعه و سیاست های برنامه ریزی. او آزادسازی نسبی اخیر اسرائیل و ظهور چیزی را که او آن را «آپارتاید خزنده» میداند، ارزیابی میکند که به موجب آن موانع قومی، جغرافیایی و اقتصادی فزایندهای تسخیرناپذیر بین گروههایی که برای به رسمیت شناختن، قدرت و منابع رقابت میکنند، ایجاد میشود. کتاب با کاوش در سناریوهای آینده، از جمله معرفی برنامه های جدید، مانند دو ملیت گرایی و چندفرهنگ گرایی، به پایان می رسد.