دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Thomas Brühne (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531166322, 9783531915791
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 404
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب انرژی های تجدیدپذیر به عنوان چالشی برای تعلیمات جغرافیا: دیدگاه های ادغام در تئوری و عمل: آموزش (عمومی)، آموزش (عمومی)
در صورت تبدیل فایل کتاب Erneuerbare Energien als Herausforderung für die Geographiedidaktik: Perspektiven der Integration in Theorie und Praxis به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انرژی های تجدیدپذیر به عنوان چالشی برای تعلیمات جغرافیا: دیدگاه های ادغام در تئوری و عمل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
درک نظری مبتنی بر سیستم از انرژی های تجدیدپذیر منجر به تحقیقات متعددی در جغرافیا و آموزش های آن می شود که باید به طور سیستماتیک در دوره حفاظت از آب و هوا به حداقل برسد. توماس برون یک مدل نظری برای ادغام قوی تر موضوع در جغرافیا ایجاد می کند و نقاط شروع بحث علمی را فرموله می کند. ساختن برنامه درسی مارپیچی او بر اساس نه ماژول موضوعی، امکان دسترسی آموزشی را ارائه می دهد. ارائه او از یک مدل فرآیند مشترک برای پروژه های تحقیقاتی یکپارچه منجر به مطالعه تجربی می شود که در آن 450 مدرسه در نوردراین-وستفالن مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج بینش هایی را در مورد ضرورت و پتانسیل انرژی های تجدیدپذیر به عنوان یک موضوع در کلاس ارائه می دهد. این مطالعه همچنین راههایی را نشان میدهد که در آن سطح برنامهای (تصور موضوع نظری) میتواند با سطح عملگرایانه (بررسی تناسب عملی) ترکیب شود.
Aus dem systemisch orientierten Theorieverständnis Erneuerbarer Energien resultieren in der Geographie und ihrer Didaktik zahlreiche Forschungsdesiderate, welche im Zuge des Klimaschutzes systematisch zu minimieren sind. Thomas Brühne entwickelt ein theoretisches Modell für eine stärkere Einbindung des Themas in die Geographie und formuliert Ansatzpunkte für die fachwissenschaftliche Auseinandersetzung. Didaktische Zugangsmöglichkeiten bietet seine Konstruktion eines Spiralcurriculums basierend auf neun Themenbausteinen. Seine Darstellung eines gemeinsamen Ablaufmodells für integrative Forschungsvorhaben leitet über in die empirische Untersuchung, bei der 450 Schulen in NRW befragt wurden. Die Ergebnisse geben Einblicke in die Notwendigkeit sowie das Potential von Erneuerbaren Energien als Unterrichtsgegenstand. Die Studie zeigt zudem Möglichkeiten, wie sich die programmatische Ebene (theoretische Themenkonzeption) mit der pragmatischen Ebene (Untersuchung auf Praxistauglichkeit) vereinen lässt.
Front Matter....Pages 1-23
Einleitung....Pages 25-38
Theoretische und didaktische Vorüberlegungen....Pages 39-72
Spiralcurriculum zum Thema Erneuerbare Energien....Pages 73-264
Empirische Untersuchung zum Themenfeld Erneuerbare Energien im Geographieunterricht....Pages 265-352
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 353-360
Back Matter....Pages 361-406