دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: O. S. Miettinen
سری:
ISBN (شابک) : 9400711719, 9789400711716
ناشر: Springer Science & Business Media
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 175
[181]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Epidemiological Research: Terms and Concepts به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تحقیقات اپیدمیولوژیک: اصطلاحات و مفاهیم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کتاب به گونه ای تنظیم شده است که در بخش های جداگانه ابتدا به مباحث مقدماتی پزشکی (بالینی و اپیدمیولوژیک)، علم به طور کلی و آمار (ریاضی) می پردازد. سپس موضوعات تحقیق اپیدمیولوژیک مناسب. و در نهایت، موضوعات تحقیقات بالینی فرااپیدمیولوژیک. در این دو بخش اصلی، گروه بندی بیشتر بر اساس حواس پرتی بین اشیا و روش های مطالعه است. در این چارچوب، موضوعات خاص هم به صورت توصیفی و هم به صورت شبه تجویزی، معمولاً با تعدادی حاشیهنویسی توضیحی مطرح میشوند. این کتاب در نظر گرفته شده است تا به عنوان یک کتاب راهنما برای هر کسی که به هر نحوی با تحقیقات بالینی اپیدمیولوژیک یا فرااپیدمیولوژیک سروکار دارد، خدمت کند. اما علاوه بر این، همچنین در نظر گرفته شده است که به عنوان یک کتاب درسی برای دانشآموزان در دورههای مقدماتی تحقیقات «اپیدمیولوژیک» خدمت کند - که در نتیجه یک سلسله مراتب پیشنهادی از مفاهیمی وجود دارد که ممکن است به طور منطقی پوشش داده شوند.
The book is organized so as to address in separate sections first the preparatory topics of medicine (clinical and epidemiological), science in general, and statistics (mathematical); then topics of epidemiological research proper; and, finally, topics of ‘meta-epidemiological’ clinical research. In those two main sections, a further grouping is based on the distraction between objects and methods of study. In this framework, the particular topics are addressed both descriptively and quasi-prescriptively, commonly with a number of explicatory annotations. This book is intended to serve as a handbook for whomever is, in whatever way, concerned with epidemiological or ‘meta-epidemiological’ clinical research. But besides this, it is also intended to serve as a textbook for students in introductory courses on ‘epidemiological’ research – to which end there is a suggested hierarchy of the concepts that might reasonably be covered.