دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Jan Knocke (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658186364, 9783658186357
ناشر: Gabler Verlag
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 524
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب توسعه یک نوع شناسی ادغام مجدد در زمینه تکالیف خارجی: یک مطالعه تجربی طولی با استفاده از نمونه تکالیف خارجی آلمان: مدیریت منابع انسانی، تجارت بین الملل
در صورت تبدیل فایل کتاب Entwicklung einer Reintegrationstypologie im Rahmen von Auslandsentsendungen: Eine empirische Untersuchung im Längsschnitt am Beispiel von deutschen Auslandsentsandten به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب توسعه یک نوع شناسی ادغام مجدد در زمینه تکالیف خارجی: یک مطالعه تجربی طولی با استفاده از نمونه تکالیف خارجی آلمان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
یان ناکه ادغام مجدد مهاجران آلمانی را تحلیل می کند. نویسنده مروری بر عوامل تأثیرگذار عملکردی، اجتماعی و روانی ارائه میکند و اهمیت آنها را برای ادغام مجدد مورد بحث قرار میدهد. بر این اساس، یک گونهشناسی با هفت خوشه و یازده الگوی ادغام مجدد در یک بخش طولی به عنوان بخشی از یک مطالعه تجربی بر اساس رویکرد ترکیبی شناسایی میشود. دانش به دست آمده از این امر می تواند برای بهبود ادغام مجدد کارگران خارجی استفاده شود.
Jan Knocke analysiert die Reintegration deutscher Auslandsentsandten. Dabei gibt der Autor einen Überblick über die funktionalen, sozialen und psychischen Einflussfaktoren und erörtert deren Bedeutung für die Reintegration. Hierauf aufbauend werden im Rahmen einer empirischen Untersuchung auf Basis eines Mixed-Methods-Ansatzes eine Typologie mit sieben Clustern sowie elf Reintegrationsmustern im Längsschnitt identifiziert. Die hieraus gewonnenen Erkenntnisse können zur Verbesserung der Wiedereingliederung von Auslandsentsandten genutzt werden.
Front Matter....Pages I-XIX
Einführung....Pages 1-7
Konzeptionelle und theoretische Grundlagen....Pages 9-57
Stand der empirischen Forschung....Pages 59-85
Reintegrationsdimensionen als theoretischer Bezugsrahmen zur Typologiebildung....Pages 87-151
Motivationale Konsequenzen nach der Rückkehr....Pages 153-159
Methode....Pages 161-211
Ergebnisse: Empirische Identifikation der Reintegrationstypologie....Pages 213-352
Interpretation und Diskussion der Ergebnisse....Pages 353-405
Schlussbetrachtung....Pages 407-411
Back Matter....Pages 413-517