دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jasbir K. Puar
سری: Next Wave: New Directions in Women's Studies
ISBN (شابک) : 9788472908260
ناشر: Bellaterra
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 424
[421]
زبان: Spanish
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Ensamblajes terroristas: el homonacionalismo en tiempos queer به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مجموعههای تروریستی: همناسیونالیسم در زمان کوییر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جاسبیر کی. پور ظهور پدیدهای را نشان میدهد که واجد شرایط همنواییگرایی است، مانوری برای معرفی ایالات متحده به عنوان ضامن عالی حقوق زنان، همجنسگرایان و لزبینها. استثنایی که خشونتی را که ایالات متحده به نام میهن پرستی ایجاد می کند، نامرئی می کند. پوار موضع همجنسبازان، لزبینها و فمینیستهای محافظهکار را با سیاستهای جنگ، تروریسم و مهاجرت محکوم میکند. به ویژه اینکه چگونه زنان مسلمان به عنوان قربانیانی ساخته شده اند که باید نجات یابند. در عین حال، او استدلال میکند که هویت مجموعهای از جنسیت، جنسیت، طبقه اجتماعی، نژاد و ملت است که گفتمانهای معاصر را در مورد ناسیونالیسم، نظامیگری، امنیت ملی و مبارزه با تروریسم شکل میدهد. این سیاستهای لیبرالی را تحلیل میکند که برخی از سوژههای دگرباش را در دولت ملی ادغام میکند، و نمایندگی آنها را به سوژههایی تبدیل میکند که مولد هستند (از طریق ازدواج همجنسگرایان و خویشاوندی باروری). پوار انتقاد می کند که این گنجاندن به تولید سوژه ها و بدنه های شرقی و تروریستی بستگی دارد، جایی که همجنس گرایی ها وارد عمل می شوند تا موضوع قابل قبول و میهن پرستان، خواه همجنس گرا یا غیر همجنس گرا را از افرادی که تروریست به نظر می رسند، مانند سیک ها، مسلمانان و عرب ها متمایز کنند. ، که بازداشت و اخراج شده اند. با تمرکز بر جنبههای مختلف فرهنگی، بر پیوندهای مشکلساز بین تروریسم و تمایلات جنسی، واکنشهای فمینیستها و سازمانهای دگرباشان جنسی به عکسهای شکنجه در ابوغریب، اشتیاق عمومی برای لغو قوانین ضد لواط و تمایل به غیرعادی کردن جنوب آسیا تأکید میکند. کشورهای دیاسپورا به دلیل عدم شناسایی تروریست ها، در زمینه اسلام هراسی رو به رشد.