دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Wolfgang Seidel (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783827420336, 9783827421791
ناشر: Springer Spektrum
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 294
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب روانشناسی هیجانی در بیمارستان: راهنمای هنر بقا برای پزشکان ، پرستاران و بیماران: علوم عامه پسند، عمومی، علم عامه پسند در روانشناسی، علوم عامه پسند در پزشکی و سلامت، پزشکی/بهداشت عمومی، عمومی، ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماری، روان درمانی و مشاوره
در صورت تبدیل فایل کتاب Emotionspsychologie im Krankenhaus: Ein Leitfaden zur Überlebenskunst für Ärzte, Pflegende und Patienten به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روانشناسی هیجانی در بیمارستان: راهنمای هنر بقا برای پزشکان ، پرستاران و بیماران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هرکسی که با کتاب غیرداستانی وولفگانگ سیدل که به وضوح و با مهارت نوشته شده است در مورد روانشناسی احساسات در بیمارستان ها درگیر شود، منابع جدیدی برای درمان انسانی و موفق پزشکی به دست خواهد آورد - صرف نظر از اینکه بیمار، پرستار یا پزشک باشد. - علیرغم کمبود وقت و بودجه برای هزینه های بهداشتی درگیر است. نویسنده با نگاهی به تجربه چندین ساله خود به عنوان استاد پزشکی و مدیر کلینیک، در "راهنمای" روانشناختی خود برای پزشکان، پرستاران و بیماران، آنچه را که از نظر عاطفی در زندگی روزمره بیمارستانی اتفاق می افتد و آنچه همه درگیر و در کنار بالین هستند جمع آوری کرده است. کم و بیش آگاهانه بر کیفیت زندگی تأثیر می گذارد و موفقیت شفابخش می تواند و می تواند کمک کند. سیدل به روشی روشن و عملی توضیح می دهد که چگونه تأثیرات روانی عاطفی و انگیزشی ارتباطات و تصمیمات باعث می شود که طب انسانی در بیمارستان بهبود یابد.
Wer sich auf Wolfgang Seidels klar und kompetent geschriebens Sachbuch zur Emotionspsychologie im Krankenhaus einlässt, gewinnt trotz Zeitnot und Budgetierung der Gesundheitskosten neue Ressourcen für eine menschliche und medizinisch erfolgreiche Behandlung - egal, ob er als Patient, Pfleger oder Arzt daran beteiligt ist. Im Rückblick auf seine langen Erfahrungen als Medizinprofessor und Klinikleiter hat der Autor in seinem psychologischen "Leitfaden" für Ärzte, Pfleger und Patienten zusammengetragen, was emotional im Klinikalltag passiert und was jeder Beteiligte im und am Krankenbett dabei mehr oder weniger bewusst zu Lebenqualität und Heilungserfolg beitragen kann und beiträgt. Anschaulich und praxistauglich erläutert Seidel, wie emotions- und motivationspsychologische Wirkungen von Kommunikation und Entscheidungen eine heilsame menschliche Medizin im Krankenhaus ermöglichen.
Front Matter....Pages I-XX
Einleitung....Pages 1-6
Front Matter....Pages 7-7
Bewertungssystem und Entscheidungen....Pages 9-29
Primäre und sekundäre Emotionen....Pages 31-46
Empathie — Sympathie — Vertrauen....Pages 47-61
Emotionale Systeme als Organisationsprinzip....Pages 63-72
Schmerz als Gefühl und der psychische Stress....Pages 73-86
Front Matter....Pages 87-87
Stimmung als ungerichtete Motivation....Pages 89-108
Angeborene Bedürfnisse....Pages 109-131
Attributionen, psychische Energie, Temperamente....Pages 133-149
Front Matter....Pages 151-151
Die Leistungen der Intelligenz....Pages 153-168
Intrapersonale emotionale Kompetenz....Pages 169-185
Kommunikation und interpersonale emotionale Intelligenz....Pages 187-206
Front Matter....Pages 207-207
Placeboeffekte und Wunderheilungen....Pages 209-221
Eigener Wille, Patientenwille, Verantwortung....Pages 223-232
Lernen, Erfahrung, Angewohnheiten....Pages 233-246
Modelle der Psychologie....Pages 247-254
Schlussbetrachtung: Den ganzen Menschen betreuen....Pages 255-257
Back Matter....Pages 259-289