دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: James S. Bielo
سری:
ناشر: NYU Press
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 238
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Emerging Evangelicals Faith, Modernity, and the Desire for Authenticity به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایمان، مدرنیته و میل به اصالت انجیلیان در حال ظهور نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جنبش کلیسای نوظهور در اواسط دهه 1990 در میان کشیشهای عمدتاً سفیدپوست، شهری، طبقه متوسط و غیر مذهبیها شکل گرفت که افسونگر محافظهکاران فرعی انجیلی آمریکا بودند. فرهنگ. این پاسخی است به شکاف فزاینده بین انجیلی های محافظه کار و منتقدان نگران که به شدت با آنچه که نسخه های اعتقادی بیش از حد نرم، شرکتی و مصرف گرایانه می دانند مخالفند. یکی از ویژگیهای اصلی پاسخ آنها چالش با مدلهای جماعت سنتی است که اغلب بر گیاهان کلیساهای جدید تمرکز میکنند و شبکههایی از کلیساهای خانگی مرتبط ایجاد میکنند. جیمز اس بیلو با تکیه بر سه سال کار میدانی قومنگاری، تأثیر جنبش کلیسای نوظهور را بر آمریکاییها بررسی میکند. انجیلی ها او تحلیل قومنگاری را با بحثهایی درباره تاریخ جنبش، خطوط گفتمانی، تعریف شیوهها، منطقهای فرهنگی و تعاملات مناقشهآمیز با منتقدان محافظهکار انجیلی ترکیب میکند تا مرزهای انجیلی را به عنوان یک مقوله بازنگری کند. در نهایت، بیلو کمک جدیدی به درک ما از تغییرات مهم در میان پروتستانهای آمریکایی میکند و چگونگی تعامل انجیلیهای نوظهور با شرایط فرهنگی مدرنیته، مدرنیته متاخر، و دیدگاههای مسیحیت پست مدرن را روشن میکند.
بیشتر بخوانید...جنبش کلیسای نوظهور در اواسط دهه 1990 در میان عمدتاً سفیدپوستان توسعه یافت ، کشیش های شهری، طبقه متوسط و غیر روحانی که از فرهنگ فرعی محافظه کار انجیلی آمریکا سرخورده بودند. این پاسخی است به شکاف فزاینده بین انجیلی های محافظه کار و منتقدان نگران که به شدت با آنچه که نسخه های اعتقادی بیش از حد نرم، شرکتی و مصرف گرایانه می دانند مخالفند. یکی از ویژگیهای اصلی پاسخ آنها چالش با مدلهای جماعت سنتی است که اغلب بر گیاهان کلیساهای جدید تمرکز میکنند و شبکههایی از کلیساهای خانگی مرتبط ایجاد میکنند. جیمز اس بیلو با تکیه بر سه سال کار میدانی قومنگاری، تأثیر جنبش کلیسای نوظهور را بر آمریکاییها بررسی میکند. انجیلی ها او تحلیل قومنگاری را با بحثهایی درباره تاریخ جنبش، خطوط گفتمانی، تعریف شیوهها، منطقهای فرهنگی و تعاملات مناقشهآمیز با منتقدان محافظهکار انجیلی ترکیب میکند تا مرزهای انجیلی را به عنوان یک مقوله بازنگری کند. در نهایت، بیلو کمک جدیدی به درک ما از تغییرات مهم در میان پروتستانهای آمریکایی میکند و چگونگی تعامل انجیلیهای نوظهور با شرایط فرهنگی مدرنیته، مدرنیته متاخر، و دیدگاههای مسیحیت پست مدرن را روشن میکند.