دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Bertrand Russell [Bertrand Russell]
سری:
ناشر: Longanesi
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Elogio dell’ozio به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب در ستایش بیکاری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نوبل ادبیات 1950 در ستایش بیکاری عنوان یکی از پانزده مقاله تشکیل دهنده این مجموعه است که در آن راسل نه تنها به ویژگی های بطالت می پردازد و توضیح می دهد که برای اختصاص زمان کافی به تفکر و اندیشه، انسان نباید بیش از چهار ساعت در روز را برای کار، و همچنین بسیاری از موضوعات دیگر که اهمیت فلسفی، سیاسی و اجتماعی دارند، اختصاص دهید. و لذا ما را از خطرات ناشی از غیرت زیاد بر حذر می دارد و ما را دعوت می کند تا اهمیت تفکر را در نظر بگیریم. مسائل معماری را از منظر جامعه شناختی تحلیل می کند. از کمونیسم و همچنین فاشیسم انتقاد می کند. به مسائل مربوط به آموزش، جامعه مدرن، و رفاه روح می پردازد. عمق و التقاط موضوعات مطرح شده این متن را به یکی از مشهورترین نوشته های پرخواننده ترین فیلسوف قرن بیستم تبدیل کرده است.
NOBEL LETTERATURA 1950 Elogio dell'ozio è il titolo di uno dei quindici saggi che compongono questa raccolta, in cui Russell tratta non solo delle qualità dell'ozio, spiegando che per poter dedicare sufficiente tempo alla riflessione e alle idee, l'uomo non dovrebbe riservare al lavoro più di quattro ore al giorno, ma anche di molti altri temi di grande rilevanza filosofica, politica e sociale. E quindi ci mette sull'avviso dai pericoli derivanti dall'eccesso di zelo, invitandoci a considerare l'importanza della contemplazione; analizza problemi architettonici in chiave sociologica; critica il comunismo così come il fascismo; affronta temi legati all'educazione, alla società moderna, al benessere dell'anima. La profondità e l'eclettismo degli argomenti trattati fanno di questo testo uno dei più celebri scritti del filosofo più letto del Novecento.