دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Wolfgang Maass (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783834918413, 9783834984449
ناشر: Gabler Verlag
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 304
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب بازارهای دانش الکترونیک: تجارت اطلاعات و دانش از طریق شبکه های دیجیتال: سیستم های اطلاعات کسب و کار
در صورت تبدیل فایل کتاب Elektronische Wissensmärkte: Handel von Information und Wissen über digitale Netze به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بازارهای دانش الکترونیک: تجارت اطلاعات و دانش از طریق شبکه های دیجیتال نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
دانش منبع اصلی شرکتها است که کارکنان به آن نیاز دارند تا بتوانند محصولات و خدمات نوآورانه را توسعه دهند. دانش مستند مانند پتنت ها، مدل های استراتژی، بهترین شیوه ها یا توصیفات معیار را می توان به طور موثر در فرم دیجیتال ذخیره کرد و از طریق شبکه های دیجیتال مبادله کرد. چنین ارزش های دانشی را می توان در داخل و بین شرکت ها از طریق بازارهای الکترونیکی داد و ستد کرد. ولفگانگ ماس مفهوم دانش دیجیتال را توسعه می دهد، آن را در یک مدل مرجع برای بازارهای دانش الکترونیکی ادغام می کند و گزینه های پیاده سازی فنی را ارائه می دهد.
Wissen ist die zentrale Ressource von Unternehmen, welche Mitarbeiter benötigen, um innovative Produkte und Dienstleistungen entwickeln zu können. Dokumentiertes Wissen, wie Patente, Strategiemodelle, Best Practices oder Benchmark-Beschreibungen, lässt sich effizient in digitaler Form speichern und über digitale Netze austauschen. Derartige Wissenswerte können so innerhalb und zwischen Unternehmen über elektronische Märkte gehandelt werden. Wolfgang Maass entwickelt das Konzept eines digitalen Wissensgutes, integriert es in ein Referenzmodell für elektronische Wissensmärkte und stellt technische Umsetzungsmöglichkeiten vor.
Front Matter....Pages I-XV
Einleitung....Pages 1-12
Grundlagen....Pages 13-128
Elektronische Wissensmärkte....Pages 129-151
Semantisch-annotierte digitale Wissensgüter....Pages 153-176
Infrastrukturkomponenten elektronischer Wissensmärkte....Pages 177-243
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 245-248
Back Matter....Pages 249-293