دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1. ed
نویسندگان: José Sierra Álvarez
سری:
ISBN (شابک) : 8432307017, 9788432307010
ناشر: Siglo XXI de España Editores
سال نشر: 1990
تعداد صفحات: 144
زبان: Spanish
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب El obrero soñado: ensayo sobre el paternalismo industrial : Asturias, 1860-1917 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کارگر رویایی: مقاله ای در مورد پدرگرایی صنعتی: آستوریاس، 1860-1917 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
همانطور که به نظر می رسد، و برخلاف همه پیش بینی های از خود راضی، به نظر می رسد تاریخ در حال آغاز سفری است که گام های بلند را حذف نمی کند. همانطور که والتر بنجامین، مرگش پنجاه سال پیش اکنون به ما هشدار داده است، هر یک از آنها به اطراف خود احضار می کند و همه کسانی را که قبل از او بوده اند، فوری به روز می کند. از این رو، هنگامی که در برابر چشمان ما، به طور ناگهانی فاصله گرفته شده، به نظر می رسد که یک نظم تولیدی کامل در حال فروپاشی است و همراه با آن، نمایه ای آشنا و به خوبی ترسیم شده از کار صنعتی ناپدید می شود، شاید پرداختن به آن تحول دیگر، در آن تحول تاریخی دیگر، اضافی نباشد. شتاب - همان اولین لکنت زبانهای جامعه صنعتی - که هنوز ما را میبیند و مانند یک مرده همچنان ما را تسخیر میکند. و این است که کارگاه و کارخانه - آن مراکز موسس زندگی اجتماعی معاصر - امروز مانند دیروز در محاصره یک خط سایه ای است که آنها را در مبهم ترین و محفوظ ترین زوایای تخیل اجتماعی ما پنهان می کند: انگار کهنه و جوامع لیبرال جدید از نگاه کردن به خود در آن آینه بیش از حد وفادار بیزارند، در آن پارس پونددا که در آن کاپیتان های کهنه صنعت - مانند بازرگانان جدید - برای جمع آوری تکنیک و انضباط، سازمان و اقتدار، مردان و سرمایه تلاش می کردند. این دقیقاً یک سفر تاریخی، احساسی و تبارشناسی به آن مکان جدای از این صفحات است.
Según parece, y contra todo complaciente pronóstico, la historia parece empeñarse en una andadura que no excluye los grandes trancos. Como bien nos advertía Walter Benjamin, de cuya muerte hace ahora cincuenta años, cada uno de ellos concita en torno a sí, actualizándolos con urgencia, a todos los que lo precedieron. De ahí que, cuando ante nuestros ojos, súbitamente distanciados, parece desmoronarse todo un orden productivo y, con él, desvanecerse un familiar y bien dibujado perfil del trabajo industrial, tal vez no resulte superfluo escarbar en aquella otra conmoción, en aquella otra aceleración histórica -la de los primeros balbuceos de la sociedad industrial- que aún nos funda y, como un muerto, todavía nos posee. Y es que el taller y la fábrica -esos centros fundadores de la vida social contemporánea- continúan rodeados, hoy como ayer, de una línea de sombra que los arrumba en los rincones más opacos y reservados de nuestro imaginario social: como si las viejas y nuevas sociedades liberales aborreciesen mirarse en ese espejo demasiado fiel, en esa pars pudenda en la que los rancios capitanes de la industria -como los nuevos empresarios- se afanaban en reunir técnica y disciplina, organización y autoridad, hombres y capitales. Es precisamente un viaje histórico, sentimental y genealógico a ese lugar aparte lo que proponen estas páginas.