دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Prof Dr. sc.phil. Siegfried Grundmann (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783642977121, 9783642977114
ناشر: Springer Berlin Heidelberg
سال نشر: 1998
تعداد صفحات: 548
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 21 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب پرونده انیشتین: سالهای حضور اینشتین در آلمان از منظر سیاست آلمان: زبان و ادبیات، فیزیک، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Einsteins Akte: Einsteins Jahre in Deutschland aus der Sicht der deutschen Politik به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پرونده انیشتین: سالهای حضور اینشتین در آلمان از منظر سیاست آلمان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در سال 1919 وزارت علوم، هنر و آموزش ملی پروس پرونده "نظریه نسبیت اینشتین" را ایجاد کرد. نویسنده که خود مورخ علم است، آنها را در سال 1961 پیدا کرد و همراه با سایر پرونده های "انیشتین" که از آن زمان شناسایی شده اند، آنها را از آرشیو آلمان به عنوان منبع این کتاب جذاب انتخاب کرد. این کتاب به سه بخش تقسیم شده است: "در کایزرایش" - "در جمهوری وایمار" - "رایش سوم"، این کتاب تصویر انیشتین را در سیاست و سیاست علمی آلمان ردیابی میکند و در نتیجه شکاف مهمی را در ادبیات اینشتین پر میکند. از دانشمند برجسته ای که برای انتقال به برلین خواستار شد، قوس تا عزیمت انیشتین به پرینستون کشیده می شود. این محقق که در ابتدا برای تقویت برلین به عنوان یک مرکز فیزیک استفاده می شد، قرار بود به عنوان یک جهانگرد جهانی پس از جنگ جهانی به غلبه بر "بایکوت علم آلمان" در خارج از کشور کمک کند، در حالی که در خانه باید به عنوان هدف در مبارزه با "یهودیان" خدمت می کرد. فیزیک". نویسنده بر اساس پروندههای دقیق وزارتخانهها، سفارتخانهها و مقامات، از دوران انیشتین در آلمان میگوید و این که چگونه این دانشمند به طور فزایندهای به یک شخصیت سیاسی در طی وقایع این سالهای پرتلاطم تبدیل شد. این تصویری که تاکنون از انیشتین کمتر شناخته شده بود، چیز جدیدی به درک بهتر جدایی سخت انیشتین از آلمان کمک می کند.
1919 hat das Preußische Ministerium für Wissenschaft, Kunst und Volksbildung die Akte "Einsteins Relativitätstheorie" angelegt. Der Autor, selbst Wissenschaftshistoriker, hat sie 1961 gefunden und zusammen mit anderen inzwischen identifizierten "Einstein"--Akten aus deutschen Archiven als Quellmaterial für dieses faszinierende Buch gewählt. Eingeteilt in drei Abschnitte: "Im Kaiserreich"-"In der Weimarer Republik"-"Das dritte Reich" zeichnet das Buch das Einsteinbild in der Politik und Wissenschaftspolitik Deutschlands nach und füllt damit eine wichtige Lücke in der Einsteinliteratur. Vom eminenten Wissenschaftler, für einen Umzug nach Berlin umworben, spannt sich der Bogen bis zu Einsteins Ausreise nach Princeton. Zunächst benutzt zur Stärkung Berlins als Physikzentrum sollte der Gelehrte nach dem Weltkrieg als Weltreisender helfen, im Ausland den "Boykott der deutschen Wissenschaft" zu überwinden, während er im Inneren als Zielscheibe im Kampf gegen die "jüdische Physik" herhalten mußte. In enger Anlehnung an die detaillierte Aktenlage von Ministerien, Botschaften und Behörden erzählt der Autor von Einstein's Zeit in Deutschland und wie der Wissenschaftler immer stärker durch die Ereignisse dieser turbulenten Jahre zu einer politischen Figur wurde. Dieses bisher wenig bekannte Einsteinbild trägt Neues zum besseren Verstehen für Einstein's rigorosen Bruch mit Deutschland bei.
Front Matter....Pages I-XVI
Im Kaiserreich....Pages 1-80
In der Weimarer Republik....Pages 81-355
Das Dritte Reich....Pages 357-418
Back Matter....Pages 419-535