دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Stefan Lüddemann. Thomas Heinze (eds.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658100254, 9783658100261
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 204
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آشنایی با هرمنوتیک تصویر: روش ها و تجزیه و تحلیل نمونه: مدیریت فرهنگی، جامعه شناسی رسانه، پژوهش رسانه، هنرهای زیبا، روش شناسی علوم اجتماعی
در صورت تبدیل فایل کتاب Einführung in die Bildhermeneutik: Methoden und Beispielanalysen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آشنایی با هرمنوتیک تصویر: روش ها و تجزیه و تحلیل نمونه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چگونه آثار هنری را درک می کنید؟ این جلد روش های مختلفی را شرح می دهد که با آن می توان به آثار هنری زیبا نزدیک شد و آنچه را که می بیند به متن ترجمه کرد. ترسیم هرمنوتیک تصویری در سطوح هدایت آموزشی، تأمل نظری و تحلیل پارادایمیک توسعه یافته است. این مفهوم در زمینه آموزشی آموزش از راه دور در FernUniversität در هاگن و در دانشگاه فنی Kaiserslautern توسعه یافته، آزمایش شده و به طور مداوم بهبود یافته است. با به هم پیوستن این سه سطح، موضوع به شیوهای هدفمحور ارتباط برقرار میکند - از یک مقدمه آسان به فهرستهای چک گرفته تا تأمل در پسزمینه و نمونههای تحلیل کارشده.
Wie versteht man Kunstwerke? Der vorliegende Band schildert verschiedene Methoden, mit denen man sich Werken der Bildenden Kunst nähern und das Gesehene in einen Text übersetzen kann. Entwickelt wird die Darstellung der Bildhermeneutik auf den Ebenen der didaktischen Handreichung, der theoretischen Reflexion und der paradigmatischen Analyse. Dieses Konzept ist im didaktischen Kontext von Fernstudien an der FernUniversität Hagen und an der Technischen Universität Kaiserslautern entwickelt, erprobt und fortlaufend verbessert worden. Mit der Verschaltung dieser drei Ebenen wird das Thema zielführend vermittelt – vom leichten Einstieg über Checklisten bis hin zu Reflexion der Hintergründe und ausgearbeiteter Analysebeispiele.
Front Matter....Pages 1-9
Einleitung....Pages 11-19
Bildhermeneutik....Pages 21-25
Der Gegenstand....Pages 27-46
Die Bildanalyse....Pages 47-51
Beispielanalyse 1....Pages 53-76
Beispielanalyse 2....Pages 77-111
Beispielanalyse 3....Pages 113-147
Bildhermeneutik....Pages 149-166
Hermeneutik der Gegenwartskunst....Pages 167-198
Back Matter....Pages 199-211