دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 3
نویسندگان: Silke Lahn. Jan Christoph Meister (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783476025982, 9783476054159
ناشر: J.B. Metzler
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 335
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مقدمه ای بر تحلیل متن روایی: ادبیات، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Einführung in die Erzähltextanalyse به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مقدمه ای بر تحلیل متن روایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مقدمه مبانی نظریه روایت را آموزش میدهد و دستورالعملهایی درباره نحوه برخورد با ادبیات روایی در عمل ارائه میدهد. او جنبه های مختلف تحلیل متن روایی (زمان، راوی، حالت، صدا و غیره) را با استفاده از نمونه های متنی متعدد و تفسیرهای نمونه توضیح می دهد. نویسندگان مفهوم وسیعی از متن روایی را مبنا قرار می دهند که علاوه بر حوزه اصلی ادبیات داستانی داستانی، سایر اشکال و رسانه های روایی را نیز در بر می گیرد. با تعاریف، مثال های متنی و تفاسیر متعدد. برای ویرایش سوم، جلد به طور کلی اصلاح و به روز شده است و فصل هایی در مورد تجزیه و تحلیل متن دیجیتال و تجزیه و تحلیل کمیک اضافه شده است.
Diese Einführung vermittelt die Grundlagen der Erzähltheorie und gibt eine Anleitung zum praktischen Umgang mit Erzählliteratur. Sie erklärt die verschiedenen Aspekte der Erzähltextanalyse (Zeit, Erzähler, Modus, Stimme etc.) anhand von zahlreichen Textbeispielen und Musterinterpretationen. Dabei legen die Autor/innen einen weiten Begriff von Erzähltext zugrunde, der neben dem Kernbereich der fiktionalen Erzählliteratur auch andere Erzählformen und -medien umfasst. Mit Definitionen, zahlreichen Textbeispielen und Interpretationen. Für die dritte Auflage wurde der Band generell durchgesehen sowie aktualisiert und um Kapitel zur digitalen Textanalyse sowie zur Analyse von Comics erweitert.
Front Matter....Pages I-XIII
Was ist Erzählen?....Pages 1-21
Kurze Geschichte der Erzähltheorie....Pages 23-41
Drei Zugänge zum Erzähltext....Pages 43-68
Die drei Dimensionen des Erzähltextes....Pages 69-258
Weitere Themenfelder der narratologischen Analyse....Pages 259-293
Back Matter....Pages 295-334