دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Kirsten Puhr. Jens Geldner (eds.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658137748, 9783658137755
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 360
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب یک مکتب فراگیر: روایت هایی از شمول، طرد و ناتوانی: سیاست و سیاست آموزشی، یادگیری و آموزش، عدالت اجتماعی، برابری و حقوق بشر، کودکی، نوجوانی و جامعه
در صورت تبدیل فایل کتاب Eine inklusionsorientierte Schule: Erzählungen von Teilhabe, Ausgrenzungen und Behinderungen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب یک مکتب فراگیر: روایت هایی از شمول، طرد و ناتوانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مفاهیم و شیوههای مدارس فراگیر، پرسشهای دوسویهای را در مورد مشارکت، طرد شدن و ناتوانیها ایجاد میکند. هم تکالیف نظری و هم روایتهای زندگینامهای و تحلیلی این کتاب تصویری از این واقعیت را نشان میدهد که چنین پرسشهایی در شیوههای گفتمانی شمول و طرد مدرسه را میتوان به روشهای مختلف بررسی کرد، اما نمیتوان بهطور قاطع و همچنین آموزشی به آنها پاسخ داد. دیدگاه با انگیزه سیاسی در مورد مفاهیم و شیوه های آموزشی ادغام و شمول برای بحث، که پتانسیل انتقادی-مولد آنها را در ساختارهای احتمالی، مبهم و ناپایدار و روابط قدرت مرتبط جستجو می کند.
Konzeptionen und Praxen inklusionsorientierter Schulen werfen ambivalente Fragen von Teilhabe, Ausgrenzungen und Behinderungen auf. Sowohl die theoretischen Einsätze als auch die lebensgeschichtlichen und analytischen Erzählungen dieses Buches geben ein Bild davon, dass solche Fragen in diskursiven Praxen schulischer Inklusion und Exklusion in unterschiedlichsten Weisen zu handhaben sind, aber nicht abschließend beantwortet werden können.Damit stellt sich eine erziehungs- und sozialwissenschaftlich sowie bildungspolitisch motivierte Perspektive auf integrations- und inklusionspädagogische Konzepte und Praxen zur Diskussion, die deren kritisch-produktives Potential in kontingenten, vieldeutigen und instabilen Konstruktionen und den damit verbundenen Machtverhältnissen sucht.
Front Matter....Pages I-XIV
Einleitung....Pages 1-11
Theoretische Einsätze in Erzählungen von Teilhabe, Ausgrenzungen und Behinderungen im Kontext inklusionsorientierter Schulvorstellungen....Pages 13-61
Lebensgeschichtliche Erzählungen....Pages 63-237
Erzählungen von Teilhabe und Ausgrenzungen, Verschiedenheiten und Behinderungen....Pages 239-324
Thesen zu inklusionsorientierten Schulvorstellungen....Pages 325-351