دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Marco Carolla (auth.)
سری: Advances in Information Systems and Business Engineering
ISBN (شابک) : 9783658093464, 9783658093471
ناشر: Gabler Verlag
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 453
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب یک مدل داده مرجع برای سیستم های مدیریت دانشگاه در دانشگاه های آلمانی زبان: فناوری اطلاعات در تجارت، مدیریت دولتی
در صورت تبدیل فایل کتاب Ein Referenz-Datenmodell für Campus-Management-Systeme in deutschsprachigen Hochschulen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب یک مدل داده مرجع برای سیستم های مدیریت دانشگاه در دانشگاه های آلمانی زبان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در زمینه تنوع زبانی و ساختاری در بخش آموزش عالی آلمانی زبان و الزام موسسات آموزش عالی در اتحادیه اروپا برای اجرای تصمیمات بولونیا، مارکو کارولا به این سوال می پردازد که آیا ساختار پایگاه داده سیستم های مدیریت پردیس را می توان استاندارد کرد. او یک مدل داده مرجع برای «تدریس» فرعی - هم از نظر فنی و هم از نظر سازمانی سنگین میسازد و آن را بر اساس نمونهای از 10 دانشگاه از 60 دانشگاه بزرگ آلمانیزبان ارزیابی میکند.
Vor dem Hintergrund der sprachlichen und strukturellen Vielfalt im deutschsprachigen Hochschulbereich und der Anforderung an die Hochschulen in der EU, die Bologna-Beschlüsse umzusetzen, befasst sich Marco Carolla mit der Frage, ob die Struktur der Datenbasis von Campus-Management-Systemen standardisierbar ist. Er konstruiert ein Referenz-Datenmodell für den – sowohl technisch als auch organisatorisch schwergewichtigen – Teilbereich „Lehre“ und evaluiert es auf Basis einer Stichprobe aus 10 der 60 großen deutschsprachigen Hochschulen.
Front Matter....Pages I-XXII
Einleitung....Pages 1-7
Diskursbereich Studienmodellierung....Pages 9-21
Grundbegriffe, Ansatz und Vorgehensweise....Pages 23-61
Die Ontologie UFO....Pages 63-80
Modellierungsmethode....Pages 81-108
Referenz-Datenmodell....Pages 109-195
Modellevaluation....Pages 197-307
Fazit....Pages 309-313
Back Matter....Pages 315-442