دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Aina Tarabini. Nicola Ingram
سری: Routledge Research in International and Comparative Education
ISBN (شابک) : 9781138104037, 9781315102368
ناشر: Routledge
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: [232]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Educational Choices, Transitions and Aspirations in Europe: Systemic, Institutional and Subjective Challenges به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انتخابهای آموزشی، انتقالها و آرزوها در اروپا: چالشهای سیستمی، نهادی و ذهنی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
انتخابهای آموزشی، انتقالها و آرزوها در اروپا، انتخابهای آموزشی و انتقال را در هشت کشور/منطقه مختلف اروپایی تجزیه و تحلیل میکند و ابزاری جذاب برای در نظر گرفتن مسائل نابرابری از طریق مقایسههای بینالمللی ارائه میدهد. این کتاب با کاوشهای دیدگاههای نظری و رویکردهای روششناختی، که هدف مشترک برجسته کردن و به چالش کشیدن نابرابریهای آموزشی در رابطه با تصورات سیاسی و ساختهای گفتمانی مفاهیم آرمانها و انتخاب را دارند، پشتیبان آن است. این کتاب با مروری بر چشمانداز نظری آغاز میشود، و راههایی برای درک تجربیات انتقالی از هر دو دریچه اجتماعی و سیاسی ارائه میکند. این مجموعه متشکل از فصلهایی است که این موضوعات را در چارچوب کشورهای خاص و در مراحل مختلف گذار جوانان بررسی میکند، این مجموعه به بررسی ویژگیهای سیستمهای آموزشی مختلف اروپا و نحوه چارچوببندی گذارها و انتخابها میپردازد، قبل از ارائه یک تحلیل کلی از سیستمی، نهادی و محدودیت های ذهنی در این فرآیندها. این کتاب به طور منحصر به فردی یک گفتگوی فکری را در مورد سیستم های آموزشی مختلف با چالش ها و نتایج آموزشی مشابه باز می کند و توسعه می دهد. این جلد با جذب مسائل و راهحلهای کلیدی، توصیههای کلی را برای سیاست و عمل ارائه میکند که به ارتقای برابری و عدالت اجتماعی بیشتر کمک میکند. این کتاب طیفی از نقاط گذار و کشورها را پوشش می دهد، که باید خواندن آن را برای دانشگاهیان، محققان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با علاقه به دیدگاه های بین المللی در مورد آموزش ضروری کند. این به ویژه برای کسانی که در آموزش، جامعه شناسی، سیاست اجتماعی، جغرافیا و سیاست کار می کنند مفید خواهد بود.
Educational Choices, Transitions and Aspirations in Europe analyses educational choices and transitions in eight different European countries/regions and provides an engaging means of considering issues of inequality through international comparisons. The book is underpinned by explorations of theoretical perspectives and methodological approaches, which share the common goal of highlighting and challenging educational inequalities in relation to political imaginings and discursive constructions of notions of aspirations and choice. Beginning with an overview of the theoretical landscape, the book posits ways of understanding transitional experiences through both a social and a political lens. Comprising of chapters that explore these issues within the context of specific countries and at different stages of young people’s transitions, the collection examines the features of different European education systems and how they frame transitions and choices, before providing an overall analysis of systemic, institutional and subjective constraints on these processes. The book uniquely opens and develops an intellectual conversation about different education systems with similar educational challenges and outcomes. Assimilating key issues and solutions, this volume also makes general recommendations for policy and practice that would help to promote greater equity and social justice. The book covers a range of transition points and countries, which should make it essential reading for academics, researchers and postgraduate students with an interest in international perspectives on education. It will be particularly useful for those working in education, sociology, social policy, geography, and politics.